kerna Marcel też był piersiowy i nie wtykałam mu silikonu na każdym kroku, zresztą podobnie jak u sylwii,Marcel upodobał sobie lateks;-) Tak jak napisałam wcześniej praktycznie używany był tylko przy zasypianiu i z racji tego że prowadzimy dość aktywny tryb życia,dużo przebywamy poza domem, to czasem ratował mi na parę minut sytuację zanim znalazłam spokojne miejsce żeby przystawić małego do piersi. Zresztą, tak jak używanie przez dziecko smoka do trzeciego roku życia, tak i cycanie do tego samego okresu jest dla mnie osobiście zbyt długim okresem ale każda mama wie co dla jej maluszka najlepsze i powinna postępować zgodnie z własnym sumieniem i o ile dziecku nie dzieje się krzywda nikt nie powinienie w to wnikać ani osądzać.
My zaraz lecimy na ostatnie zajęcia do klubu dwulatka,no teraz to już tam są same trzylatki Marcel ma otrzymać dyplom i medal. Miłego dnia wszystkim.
My zaraz lecimy na ostatnie zajęcia do klubu dwulatka,no teraz to już tam są same trzylatki Marcel ma otrzymać dyplom i medal. Miłego dnia wszystkim.