reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Madzia ja Ci przeciez pisalam, ze masz obraczke w domu:D:p A tak powaznie to super, ze sie znalazla:)
Dzis wizyta u gina i przyjezdzaja goscie wiec mamduzo roboty, lece sie szykowac i dam znac co i jak:)
Zycze milego popoludnia:)

verita hmmm moze byc za wczesnie ale wszystko zalezy ile cm bedzie miala dzidzia wtedy. chociaz czekaj sprawdzilam jak ja bylam z synem. no wiec bylam na wizycie w 10t 5d i dizdzia miala 4,29 cm i byl za maly ale doktor kazal przyjsc za 6 dni i wtedy maly mial juz 5,5 cm i mi zmierzyl a to bylo 11t i 4d:) tak wiec powinno byc ok!

magdalena a jak panikwoalas:) super ze znalazlas, moj maz zgubil rok po slubie albo w pracy albo na trawie przed praca i niestety nie znalazl:(

kasieczek nawet po zwyklym kwasie folio cie mdli:) wow:) mnie po witaminach ale po samym kwasie to nie

Dorotko witaj wśród lutówek :-)
Ewanh mam nadzieje że już niedługo Twoja córa będzie miała upragnione rodzeństwo ;-)
Sylwia mój młody obudził mnie dziś o 6.30 posiedziałam z nim godzinkę i jak babcia wstała to się nim zajęła a ja dalej w kimę inaczej bym chyba w ogóle dziś z wyra nie wylazła :zawstydzona/y:
Magdalena super że obrączka się znalazła !:-)
Mam pytanie dziewczyny jak to jest z tymi tygodniami bo ja chyba jakaś ułomna jestem:zawstydzona/y: teraz mi wychodzi 8 tyg 5 dni czyli jestem w 8 tyg czy w 9?? Zawsze mi się wydawało że to jest już rozpoczęty 9 ale jak byłam u gina na IP to powiedziała że to się liczy jako 8 tydzień więc już sama nie wiem :crazy:
juz nie popisze bo mały wstał musze go położyc:p

Beti1986 dzięki teraz już jako tako kumam jak to liczyć ;-) a w szpitlu powiedzieli że wszystko jest ok a te bóle mogły być dlatego że tego dnia powinna przyjść @ ale to nie były takie bóle jak na miesiączkę no ale dostałam zastrzyk z nospy nakaz brania luteiny 2 razy dziennie i 3 razy nospe i jest ok czasami mnie zakuje ale nie jest to taki ciągły ból jak wtedy ;-)

Najnowsze wieści :-D ZNALAZŁAM OBRĄCZKĘ :-):tak: Oczywiście w domu ;-) Przeszukałam na spokojnie...i jeeeeest:-D Ale i tak bardzo Wam dziękuje za miłe słowa, bo wczoraj miałam doła z tego powodu :/
haha no i super!
Beti1986 dzięki teraz już jako tako kumam jak to liczyć ;-) a w szpitlu powiedzieli że wszystko jest ok a te bóle mogły być dlatego że tego dnia powinna przyjść @ ale to nie były takie bóle jak na miesiączkę no ale dostałam zastrzyk z nospy nakaz brania luteiny 2 razy dziennie i 3 razy nospe i jest ok czasami mnie zakuje ale nie jest to taki ciągły ból jak wtedy ;-)
dobrze, że już jest lepiej!
Witam dziewczyny, ostatnio bardziej Was podczytywałam niż pisałam, a to dlatego bo stresowałam się nadchodzącą wizytą, ale już jestem po, dzidzia jest zdrowa, ma całe 3 cm!!!, jestem super szczęśiwa. Widziałam główkę, rączki, nóżki i bijące serduszko, kosmos!!!!:-D za dwa tygodnie badania i kolejny podgląd dzidzi :)))
gratulacje udanej wizyty :) Takie wizyty zawsze leją miód na serce :) A ja czekam na ogórki, jużkończą się pasteryzować. A swoją drogą macie siłę na kucharzenie? ?Ja sięmzuszam żeby cokolwiek zrobić, obiad nawet jest dla mnie wyczynem. Cudem zrobiłam dziś leczo a to pewnie tylko dlatego że bardzo mi się chciało :) Pojechaliśmy z małymi na dzałkę, zerwałam już swoje pomidory, cukinię itd i wszysło pyyszne. Tylko zgaga lekka męczyła, a szkoda :) Przepraszam za literówki, już ledwo siedzę i nie mam sił poprawiać.

witam z rana :)
kerna o tej porze o której ty posta pisałaś to ja się na drugi bok przekręcałam:-p

co do gotowania to mam dużo jedzenia od mamy i teściowej więc jak nie mam siły to z zamrażarki wyciągam a zawsze coś pysznego się znajdzie:blink: ale myślę, że nie jest ze mną tak źle.... nawet dżemy robiłam :-)

dziś mam wizytę u gina.

magdalena czyli tak jak mówiłam... znalazła się w domu:-D super

monila ja też kwas foliowy już ponad 2 lata biorę:-D
wcześniej brałam inne witaminy od czasu do czasu a teraz tylko ten kwas i magnez ale dziś zapytam o inne witaminy bo paznokcie mam w opłakanym stanie i czuję, że coś by mi się przydało.

Witam sie , oj strasznie zle dzis spałam , miałam taki straszny sen ze normlanie obudziłam sie i modliłam sie zeby to nie była prawda ... ehh

ja jak narazie nie gotuje , obiadki mam od tesciowej , ale jak w poniedziałek piekła w piekarniku kurczaka u mnie to myslałam ze zwymiotuje tak mnie ten zapach draznił ....

Jane trzymam kciuki za same dobre wiesci z wizyty &&& a na ktora masz ??

reklama
czesc
Kerna podziwiam cie za robienie przetworów,ja tez bym chciała ale u mnie kompletny brak miejsca w mieszkaniu ,jakby jeszcze piwnica była to pewnie szybciej ale jak tylko zmienimy mieszkanko to zabiorę się za to
Jane czekamy na wieści z gabinetu

u nas robi się ladna pogoda :-),mam nadzieje ze dzisiaj lekarka powie ze Szymon jest zdrowy i może pojsc do przedszkola,widze ze już jest lepiej bo energia go rozpiera ,dzisiaj pojdziemy chyba na dzialke po swoje pomidorki i fasolke szparagowa,no i obowiązkowo groszek cukrowy zerwiemy

do mojej wizyty 2 dni a ja nie mysle o niczym innym

Małkus wklejam link o tym badaniu 4d w Rumii ale to tez dla innych dziewczyn bo ta stronka jest fajna,tylko ustawcie sobie swój region,mozna fajne rzeczy się dowiedzieć i wygrac,moja sasiadka co chwile cos wygrywa

http://trojmiasto.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/74260:bezplatne-badania-usg-4d-w-rumi

Ostatnia edycja:
Do góry