reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Madzia ja Ci przeciez pisalam, ze masz obraczke w domu:D:p A tak powaznie to super, ze sie znalazla:)
Dzis wizyta u gina i przyjezdzaja goscie wiec mamduzo roboty, lece sie szykowac i dam znac co i jak:)
Zycze milego popoludnia:)

verita hmmm moze byc za wczesnie ale wszystko zalezy ile cm bedzie miala dzidzia wtedy. chociaz czekaj sprawdzilam jak ja bylam z synem. no wiec bylam na wizycie w 10t 5d i dizdzia miala 4,29 cm i byl za maly ale doktor kazal przyjsc za 6 dni i wtedy maly mial juz 5,5 cm i mi zmierzyl a to bylo 11t i 4d:) tak wiec powinno byc ok!

magdalena a jak panikwoalas:) super ze znalazlas, moj maz zgubil rok po slubie albo w pracy albo na trawie przed praca i niestety nie znalazl:(

kasieczek nawet po zwyklym kwasie folio cie mdli:) wow:) mnie po witaminach ale po samym kwasie to nie

Dorotko witaj wśród lutówek :-)
Ewanh mam nadzieje że już niedługo Twoja córa będzie miała upragnione rodzeństwo ;-)
Sylwia mój młody obudził mnie dziś o 6.30 posiedziałam z nim godzinkę i jak babcia wstała to się nim zajęła a ja dalej w kimę inaczej bym chyba w ogóle dziś z wyra nie wylazła :zawstydzona/y:
Magdalena super że obrączka się znalazła !:-)
Mam pytanie dziewczyny jak to jest z tymi tygodniami bo ja chyba jakaś ułomna jestem:zawstydzona/y: teraz mi wychodzi 8 tyg 5 dni czyli jestem w 8 tyg czy w 9?? Zawsze mi się wydawało że to jest już rozpoczęty 9 ale jak byłam u gina na IP to powiedziała że to się liczy jako 8 tydzień więc już sama nie wiem :crazy:
juz nie popisze bo mały wstał musze go położyc:p

Beti1986 dzięki teraz już jako tako kumam jak to liczyć ;-) a w szpitlu powiedzieli że wszystko jest ok a te bóle mogły być dlatego że tego dnia powinna przyjść @ ale to nie były takie bóle jak na miesiączkę no ale dostałam zastrzyk z nospy nakaz brania luteiny 2 razy dziennie i 3 razy nospe i jest ok czasami mnie zakuje ale nie jest to taki ciągły ból jak wtedy ;-)

Najnowsze wieści :-D ZNALAZŁAM OBRĄCZKĘ :-):tak: Oczywiście w domu ;-) Przeszukałam na spokojnie...i jeeeeest:-D Ale i tak bardzo Wam dziękuje za miłe słowa, bo wczoraj miałam doła z tego powodu :/
haha no i super!
Beti1986 dzięki teraz już jako tako kumam jak to liczyć ;-) a w szpitlu powiedzieli że wszystko jest ok a te bóle mogły być dlatego że tego dnia powinna przyjść @ ale to nie były takie bóle jak na miesiączkę no ale dostałam zastrzyk z nospy nakaz brania luteiny 2 razy dziennie i 3 razy nospe i jest ok czasami mnie zakuje ale nie jest to taki ciągły ból jak wtedy ;-)
dobrze, że już jest lepiej!
Witam dziewczyny, ostatnio bardziej Was podczytywałam niż pisałam, a to dlatego bo stresowałam się nadchodzącą wizytą, ale już jestem po, dzidzia jest zdrowa, ma całe 3 cm!!!, jestem super szczęśiwa. Widziałam główkę, rączki, nóżki i bijące serduszko, kosmos!!!!:-D za dwa tygodnie badania i kolejny podgląd dzidzi :)))
gratulacje udanej wizyty :) Takie wizyty zawsze leją miód na serce :) A ja czekam na ogórki, jużkończą się pasteryzować. A swoją drogą macie siłę na kucharzenie? ?Ja sięmzuszam żeby cokolwiek zrobić, obiad nawet jest dla mnie wyczynem. Cudem zrobiłam dziś leczo a to pewnie tylko dlatego że bardzo mi się chciało :) Pojechaliśmy z małymi na dzałkę, zerwałam już swoje pomidory, cukinię itd i wszysło pyyszne. Tylko zgaga lekka męczyła, a szkoda :) Przepraszam za literówki, już ledwo siedzę i nie mam sił poprawiać.

witam z rana :)
kerna o tej porze o której ty posta pisałaś to ja się na drugi bok przekręcałam:-p

co do gotowania to mam dużo jedzenia od mamy i teściowej więc jak nie mam siły to z zamrażarki wyciągam a zawsze coś pysznego się znajdzie:blink: ale myślę, że nie jest ze mną tak źle.... nawet dżemy robiłam :-)

dziś mam wizytę u gina.

magdalena czyli tak jak mówiłam... znalazła się w domu:-D super

monila ja też kwas foliowy już ponad 2 lata biorę:-D
wcześniej brałam inne witaminy od czasu do czasu a teraz tylko ten kwas i magnez ale dziś zapytam o inne witaminy bo paznokcie mam w opłakanym stanie i czuję, że coś by mi się przydało.

Witam sie , oj strasznie zle dzis spałam , miałam taki straszny sen ze normlanie obudziłam sie i modliłam sie zeby to nie była prawda ... ehh

ja jak narazie nie gotuje , obiadki mam od tesciowej , ale jak w poniedziałek piekła w piekarniku kurczaka u mnie to myslałam ze zwymiotuje tak mnie ten zapach draznił ....

Jane trzymam kciuki za same dobre wiesci z wizyty &&& a na ktora masz ??

reklama
czesc
Kerna podziwiam cie za robienie przetworów,ja tez bym chciała ale u mnie kompletny brak miejsca w mieszkaniu ,jakby jeszcze piwnica była to pewnie szybciej ale jak tylko zmienimy mieszkanko to zabiorę się za to
Jane czekamy na wieści z gabinetu

u nas robi się ladna pogoda :-),mam nadzieje ze dzisiaj lekarka powie ze Szymon jest zdrowy i może pojsc do przedszkola,widze ze już jest lepiej bo energia go rozpiera ,dzisiaj pojdziemy chyba na dzialke po swoje pomidorki i fasolke szparagowa,no i obowiązkowo groszek cukrowy zerwiemy

do mojej wizyty 2 dni a ja nie mysle o niczym innym

Małkus wklejam link o tym badaniu 4d w Rumii ale to tez dla innych dziewczyn bo ta stronka jest fajna,tylko ustawcie sobie swój region,mozna fajne rzeczy się dowiedzieć i wygrac,moja sasiadka co chwile cos wygrywa

http://trojmiasto.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/74260:bezplatne-badania-usg-4d-w-rumi

Ostatnia edycja:
Do góry