reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Sylwia wszystko zależy od jakości. W tesco w firmie F&F zapłaciłabym 15zł bo uważam, że jakościowo mają dobre ubranka. Natomiast w pepco już niekoniecznie.

Kasiaczek bardzo Ci współczuję :-( Może migdały by Ci pomogły? Albo cola? Pewnie już próbowałaś wszystkich sposobów. Myślę, że jeśli nadal będą męczyć Cię te wymioty, to powinnaś zgłosić się do szpitala. Tam pewnie podadzą Ci kroplówkę. Nie wiem co innego mogę Ci poradzić :-(

Nawet słońce u mnie wyszło. Nie wiem co ze sobą zrobić...

Verita współczuję Ci tych wczesnych pobudek mój teraz nie śpi już w dzień i daję mi pospać do 6.30-7.30 a idzie spać koło 22
Patrycja89 zdrówka dla synka żeby mu przeszło to paskudztwo jak najszybciej
dzasti powodzenia na egzaminie
-kasiaczek- współczuję mnie też wymioty męczą ale nie jest jakoś bardzo tragicznie
Sylwia781122 dla mnie też body za 15 zł to drogo ja to w ogóle uwielbiam kupować ciuszki w lumpeksach a już dla takich maluszków można znaleźć prawdziwe cuda

A ja dziś znowu z dwójką siedzę ale dziś już nie wybieramy się za daleko bo po wczorajszym kolorado strasznie się źle czułam zresztą pogoda jakoś mnie nie przekonuję niby słonko się przebija ale ja dziś mam mega lenia do tego jakoś tak mnie dziś mdłości męczą ale zaraz włączę małolatą jaką bajkę i wskoczę do wanny się trochę zrelaksuję :-)
Dziewczyny czy wam też się tak włosy zaczęły przetłuszczać ?? bo u mnie maskara nie dość że włosy trzeba myć co chwila to jeszcze tak mnie wysyfiło że strach w lusterko spojrzeć:dry:
dobra idę do tej wanny póki szoguny grzecznie się bawią ;-)

Magdzik 20 znam ten bol,wieczorem myje wlosy a rano mam kostke smalcu na glowie, to samo z twarza ,za małolaty tyle nie miałam
dobrze ze dzisiaj fryzjer to może moja samoocena się podniesie bo na razie grubo poniżej zera,,no gruba tez jestem

Dzień dobry :)

Jak co dzień rano nadrabiam Wasze posty :) U mnie dzień z lekkim bólem głowy, a tak po za tym minimalne mdłości jest dobrze ale pogoda mnie dobija - leje non stop i jest zimno ;/

Co do zwierząt to mam kota w domu który jak czuje potrzebę załatwienia się to po prostu wyskakuje przez balkon idzie i wraca :) i mam dwa psy ale mają swoje "kojce" na podwórku bo są to duże psy i jak trzymaliśmy je w domu to non stop bałagan nasza suczka miała manie gryzienia moich butów bądź kapci mojej mamy, a mój kot dosłownie zsiwiał jak pieski bywały w domu :)

Co do bodów <nie wiem czy dobrze odmieniłam :> dla mnie też 15zł za body takiej średniej jakości to bardzo dużo, ja jeszcze nie rozglądam się za niczym co w przyszłości musimy kupić dla naszej fasolki, ale dosyć często kupuję jakieś ciuszki dla moich koleżanek. Bo u nas to w ogóle jest tak że 3mam się z 3ma dziewczynami i każda z nas jest w ciąży - jedna już nie długo się "rozpakuje" bo 3 sierpnia :) już nie mogę się doczekać. Nie wiem jak jest u Was ale u nas w cerffurze body mozna nawet kupic za 6zł i to świetny materiał nie są to jakieś firmowe ale typwo cerfurowskie

Musze uciekać już do pracy jutro na szczęście mam wolne :) Buziaki

Dziewczyny czy wam też się tak włosy zaczęły przetłuszczać ?? bo u mnie maskara nie dość że włosy trzeba myć co chwila to jeszcze tak mnie wysyfiło że strach w lusterko spojrzeć:dry:
dobra idę do tej wanny póki szoguny grzecznie się bawią ;-)

Magdzik - Miałam ten sam problem od samego początku tej ciąży i kupiłam sobie odżywkę do włosów tłustych z Ziaji http://ziaja.com/kosmetyki/1568,odzywka-intensywna-swiezosc-mieta i widzę bardzo dużą poprawę :tak: Jedyny jej defekt jak dla mnie, to to, że jest o zapachu mięty. niby jest bez spłukiwania, ale ja ją nakładam na włosy na 3 minuty i spłukuję. A co do twarzy, to najbardziej obsypuje mi czoło. Też trochę pomaga krem ogórkowy z Ziaji http://ziaja.com/kosmetyki/1729,krem-ogorkowy , bo nie mam takich "ropnych" wyprysków.

Codziennie Was podczytuje dziewczyny, ale nie mam siły pisać... Męczą mnie mdłości, wczoraj pierwszy raz mnie zwymiotowało... A przy mojej dwójce masa roboty i w dodatku gotowanie obiadu to koszmar...

Też zastanawiam się z Ewanh... Wczoraj sprawdzałam jej profil i wyświetliło mi się, że była zalogowana w południe... Ciekawe czemu się nie odzywa... :confused:

Trzymam kciuki za wizyty, a tym, które męczą mdłości życzę poprawy... mnie czasami pomaga Pepsi...

Ostatnia edycja:
Ja od początku tygodnia mam masakrę na głowie. Włosy bardzo mi się przetłuszczają. Na buzi wyskoczyły też jakieś syfki, w tym jeden olbrzym obok ust. A tak się cieszyłam, że cera w ciąży mi się poprawiła :-pDo czasu.
Ale biorę sobie Wasze rady do serca. I zapamiętam o tej odżywce. Dzięki! :happy2:

reklama
no i ja dołaczam sie do problemu bardzo szybko przetłuszczajacych sie włosow :-p

jejciu ale u mnie sie rozpadało ...

Do góry