reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
Mamo Stacha ale ja chyba wole wymienic się numerem telefonu na zamkniętym watku niż na ogolnym a watek tak jak piszesz zakłada moderator
co do picia to ja pije wode zwykla albo smakowa ,tylko jakos gazowana mi lepiej wchodzi,Cola raczej nie wchodzi niż wchodzi, kawa raz na kilka dni ale rozpuszczalna i to z mlekiem
co do picia to ja pije wode zwykla albo smakowa ,tylko jakos gazowana mi lepiej wchodzi,Cola raczej nie wchodzi niż wchodzi, kawa raz na kilka dni ale rozpuszczalna i to z mlekiem
Gabi ja nie biorę żadnych witaminek jedynie co to kwas foliowy no i leki na moją tarczycę a co do coli ja ogólnie za nią nie przepadam tym bardziej że mój mąż pracuję w tej firmie i złości się jak ją kupuję ale czasami mam taką ochotę na nią że nie potrafię sobie odmówić no i co nieco pomaga na te paskudne mdłości
Ja też dosyć sporo piję ale staram się pić wodę na herbatę nie mam jakoś specjalnie smaka ale w pierwszej ciąży dosyć często popijałam czarną herbatkę a za sokami jakoś nie przepadam
Wykończę się dzisiaj jest godz. 13 a ja już nie mogę doczekać się momentu kiedy będę kładła się spać a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia blee dzieciaki strasznie dają popalić no ale nie ma co się dziwić chcą na dwór wyjść ale ja naprawdę nie jestem dzisiaj w stanie Właśnie naszła mnie ochota na pizze mrożoną może jak zjem to poczuję się lepiej
Ja też dosyć sporo piję ale staram się pić wodę na herbatę nie mam jakoś specjalnie smaka ale w pierwszej ciąży dosyć często popijałam czarną herbatkę a za sokami jakoś nie przepadam
Wykończę się dzisiaj jest godz. 13 a ja już nie mogę doczekać się momentu kiedy będę kładła się spać a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia blee dzieciaki strasznie dają popalić no ale nie ma co się dziwić chcą na dwór wyjść ale ja naprawdę nie jestem dzisiaj w stanie Właśnie naszła mnie ochota na pizze mrożoną może jak zjem to poczuję się lepiej
ja za cola tez nie przepadam mam po niej straszne wzdecia u mnie wystarczy juz szklanka coli i jestem załatwiona ... wogole moj organizm nie toleruje za bardzo gazowanego ..
jejciu ja tez padam na pyszczek ... a rozmawiam z kuzynka na fb i nie moge sie oderwac od rozmowy a spac mi sie chce jak fiks
jejciu ja tez padam na pyszczek ... a rozmawiam z kuzynka na fb i nie moge sie oderwac od rozmowy a spac mi sie chce jak fiks
poczekamy w takim razie z wątkiem zamknietym. trzeba słuchać doświadczonych mam. kiedy uznacie ze czas dajcie znać i zrobimy taki wątek. Na teraz po prostu piszmy sobie priv. I tam jak ktoś czuje potrzebę da numer telefonu czy email.
ja musiałam znów sie przespać po prostu scielo mnie razem z małą. ona śpi jeszcze a ja do jakiejś roboty musze się ruszyć
Ja cole zgazowuje sobie nie całkiem ale żeby bylo mało gazu.
Co do witamin to biorę kwas foliowy ok 4-5 tabletek dziennie ze względu na wiek plus witaminy z kwasem omega specjalnie dsla ciężarnych ale zmienię je bo duże. Do tego piję łyżeczkę wapna dla dzieci. Wszystko to dlatego że karmię piersią i mam większe zapotrzebowanie.
ja musiałam znów sie przespać po prostu scielo mnie razem z małą. ona śpi jeszcze a ja do jakiejś roboty musze się ruszyć
Ja cole zgazowuje sobie nie całkiem ale żeby bylo mało gazu.
Co do witamin to biorę kwas foliowy ok 4-5 tabletek dziennie ze względu na wiek plus witaminy z kwasem omega specjalnie dsla ciężarnych ale zmienię je bo duże. Do tego piję łyżeczkę wapna dla dzieci. Wszystko to dlatego że karmię piersią i mam większe zapotrzebowanie.
Ostatnia edycja:
Zrobiłam sobie delikatnej kawy z mleczkiem i trochę postawiła mnie na nogi do tego przyszło dwóch kolegów do małolatów więc już niestety muszę ruszyć 4 litery i ogarnąć co nieco ale pomału budzę się do życia
Verita Wow karmisz piersią ? ja zawsze słyszałam że jak kobieta w ciąży to musi odstawić maluszka od piersi
Verita Wow karmisz piersią ? ja zawsze słyszałam że jak kobieta w ciąży to musi odstawić maluszka od piersi
Verita a mówiłaś ginekologowi, że karmisz piersią i jesteś w ciąży? Też słyszałam, że jest to zabronione i właśnie wtedy wiele mam oducza dzieci od piersi, kiedy ma się pojawić kolejne dziecko...
No ale ja się mogę nie znać, bo dopiero uczę sie tego wszystkiego
reklama
Magdalena0713
Fanka BB :)
Ja odstawiłam córcię, bo też tak myślałam. Ale moja Ania ma już 1,5 roku. A jak powiedziałam o tym ginowi, to mi odpowiedział, że niepotrzebnie, bo można spokojnie karmić do połowy ciąży, a nawet dłużej... Jedynym przeciwwskazaniem jest ciąża zagrożona, a tak to karmimy spokojnie...Verita a mówiłaś ginekologowi, że karmisz piersią i jesteś w ciąży? Też słyszałam, że jest to zabronione i właśnie wtedy wiele mam oducza dzieci od piersi, kiedy ma się pojawić kolejne dziecko...