reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
musze zobaczyc czy u mnie w tesco tez one beda , bo kurcze nie wiem czy jak sa promocej to we wszystkich sklepach jednoczesnie czy jak :-p dzieki za info , jak tylko sprawdze i beda to pognam meza po nie ;-)

Ostatnia edycja:
Hej, ja dziś cała nocka nie przespana, mały ma biegunke i gorączkę. Do tego nasza pediatra na urlopie, a na zastępstwo jest beznadziejna babka. Jak mu przez dzień nie przejdzie to wieczorem podjedziemy na SOR. Ja też się czuje beznadziejnie, jak nie mdłości to brzuch boli albo nie mam siły.. :/ z zamkniętym fajny pomysł... Kurcze, wiecie co, martwię się o naszą Ewanh..

Patrycja zdrowka dla małego no i nie daj sie zarazic :-)

tez sie zastanawiam co z Ewanah bo kurcze od wizyty nie daje znaku ... mam nadzieje ze to mdłosci jej tak daja w kosc i ze wszystko jest wporzadku

a ja jeszcze czekam dzis na telefon od ginka bo w szpitalu robili mi posiew i dzis ma byc dopieor wynik ... ma mi zadzwonic czy cos jest czy jest czysto

Ja na razie czuje się ok, nie wiem czy u małego to jakieś choróbsko czy to od tego, że piątki mu rosną, ale ta kupke to aż z krwią robił, także lipa. :/

cześć dziewczyny:)

dziś zaczynam 12 tydzień i miałam głupi sen, ale mniejsza o to...
czy Was też tak męczą zaparcia?:cool: beznadzieja....

Katherine - ja mam 2 małe psy, mąż im pozwolił na spanie, i myślę, że po tylu latach to nie ma sensu mieszać im w głowach... tym bardziej, że jeden śpi wokół mojej głowy, a drugi wciska się między nas:) też co wieczór przed spaniem są myci (łapki i podwozie). i racja, gdy pojawi się dzidzia, trzeba w nocy po prostu być bardziej czujnym;-) mnie bardziej martwi ich głośne szczekanie... ale i na to musi się znaleźć sposób. właśnie zaczęłam szukać informacji - jak przygotować zwierzę na nowego członka rodziny, i oby nie było alergii to myślę, że wszystko się ułoży. Na szczęście jak zastanawiałam się nad rasą to myślałam, że w dalszej czy bliższej perspektywie będą dzieci, w związku z czym rasa jest przyjazna i uległa, dość często odwiedzają nas dzieci, mam nadzieję że będzie dobrze.

pozdrawiam

p.s. 3majcie kciuki jutro mam ostatni egzamin... do tego trudny

Katia ja wlasnie na tej stronce znalazłam te promocje,tam jest napisane ze musi być Hipermarket chyba
a od poniedziałku w Lidlu będą pampersy za 29,99zl ale od 3 ,pojde zobaczyć bo obiecałam koleżance kupic 4 ,tylko nie wiem czy przez te babcie się przecisnę

tez się martwię o Ewanah

Dzasti trzymam kciuki
Patrycja zdrowka dla synka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć mamuśki,

u mnie dalej bez zmian i już mnie to wykańcza, wymiotuje a mało jem, i praktycznie to nie mam czym wymiotować :(:( jestem słaba...

Wątek zamknięty - super sprawa!

Do góry