reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Nikusia, przykro mi bardzo :( Miałam nadzieje, ze będziesz takim przypadkiem, który będziemy przytaczać jako otuchę dla innych dziewczyn z podobnym problemem. Niestety, zarodek musiał się przestać rozwijać, zanim go było widać i teraz jest puste jajo płodowe. Jeżeli bierzesz jakieś wspomagacze ciążowe, myślę, ze pora je odstawić i dać organizmowi zadziałać. Lekarz być może będzie Ci proponował zabieg. Nie spiesz się z decyzja. U nas te zabiegi rutynowo chcą wszystkim robić, a przecież to ingerencja i w endometrium, i w szyjkę, a duza szansa, ze nie będzie potrzebny. Ja za pierwszym miałam. Za drugim się nie dałam. Życzę Ci dużo siły i jak najszybszego rozwiązania sptlrawy, zebys się mogła za chwilkę starać. Pamiętaj o tym, ze to przypadek. Nic nie zrobiłaś nie tak. Nic z Toba jest nie tak. Ot, zły los na loterii. Następny raz będzie juz tym szczęśliwym.

Dziwnie się czuje..nie bede pisać co mam w głowie. Lekarza mam w poniedziałek dopiero,leki biorę i nie wiem co mam robić..ide sobie popłakać..

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom:)))

Truskawa jestesmy z tego samego roku, ja z 5marca:)

N_ikusia bardzo mi przykro:( trzymaj sie

Ja dzis bylam sie umowic na pierwsza wizyte z polozna (tu w anglii pierwsza wizyta jest ok 9tc a pierwsze usg w 12tc)
i w ogromnym szoku bylam bo zapiali mnie na piatek jak powiedzialam, ze pierwsza ciaze poronilam.

nikusia bardzo mi przykro wypłacz się to przyniesie ci ulge chociaż na chwilę- ściskam mocno:-(

witam nowe mamusie fasolek

reklama
Do góry