reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

ja farbowalam w każdej ciąży. i najlepiej iść do fryzjera i kazać sobie pasemka albo balejaz zrobić. Wtedy farba mało dotyka głowy i po problemie.
Ja juz pakowanie zakończyłam. Jutro Polska. Boję się o wózek żeby w całości dotarł.

reklama
Hej, Znów z doskoku, ale nie mam dobrych wieści.

Dzisiaj z krwawieniem trafiłam do szpitala. Nie było spore, ale jednak było. Ciągle brak zarodka, sam pęcherzyk. Zrobili mi betę i jest wynik 6 tys. Pani doktor była zdziwiona, że nie ma zarodka nawet na tym etapie. Muszę Betę powtórzyć we wtorek i udać się do swojego gina. Wizytę mam dopiero 8 lipca. Mam brać duphaston i luteinę, ale ja już straciłam nadzieję....

Dziś wymyśliłam sobie,ze zaszłam w ciążę o tydzień później niż myślałam. Wtedy wszystko by się zgadzało....ale żeby zajść w 30dc??? Dziwne...choc cykle miałam ok 35 dniowe i nieregularne...

Marcelka37mi najbardziej pomaga kisiel i jabłko (jabłko obowiązkowo każdego dnia) inaczej męczę się bardzo ;-)

Sysia_waw Bo od 6 tc dopierop serducho zaczyna być...najlepiej wychodzi ponoć 7-8 tc...

katherinne nissan chyba ma dośc mały bagażnik .... ja wybierając auto kierowałam się wkładaniem wózka. I mimo że wtedy przy pierwszej ciąży kupiłam renault lagune z, wydawało mi się dużym bagażnikiem to namęczyłam się jak jasna ch.... :-pAle też wózek miałam duży ;-).

BB_Anna życzę udanego urlopu!!!

Nikusia, a w którym dc wyszedł Ci test ciążowy?

W 38 dc. Wtedy też delikatnie plamilam..moze to była implantacja a przytula ki były 23dc i 29 i 30. Myślałam ze ciaza jest z tego 23dc a jest chyba z 29dc. Musisz,ze dobrze myślę?? Tylko czemu beta taka wysoka..

Dodam,ze testy negatywne były w 28dc,31dc(krew).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś wymyśliłam sobie,ze zaszłam w ciążę o tydzień później niż myślałam. Wtedy wszystko by się zgadzało....ale żeby zajść w 30dc??? Dziwne...choc cykle miałam ok 35 dniowe i nieregularne...
Ja zaszłam albo w 7dc albo w 27dc więc wszystko jest możliwe . . .
Ciężko Ci cokolwiek doradzać, niestety potrzeba czasu i badań, przyrost bety, kolejne usg. Wiem, że się stresujesz ale niestety trzeba przeczekać. Trzymamy kciuki by było dobrze.

Katherinne, a micra nie jest tylko dwudrzwiowa? Bo wciskać dziecko do fotelika drzwiami kierowcy wydaje się mało wygodne.

A mnie mdli, obrzydliwe, ciągle mi źle. Z jednej strony się cieszę bo to objaw, że dzidzia się dobrze zagnieździła ale z drugiej bleeeeee. Nie lubię ale może spróbuję imbir marynowany bo nie wyobrażam sobie dobrze funkcjonować w pracy w tym stanie.
Czy którejś z was w tym cyklu przybrało się 3-4kg? Ja nie wiem skąd u mnie taka waga? Owszem piersi bardzo pełne i ciężkie, ale to może 1kg, a co z resztą? Jakaś woda? Kompletnie nie mam pomysłu, w poprzednich ciążach takiego "zjawiska" nie obserwowałam.

Hej my już wróciliśmy od rodziców.... Nakarmili nas na następne dwa tygodnie :-p
Nikusia trzymam kciuki za ładny przyrost bety. Może jest tak jak piszesz.
sorry ale nie pamietam o czym pisałyscie:-(
jutro troche wiecej się na tym skupię
na zaparcia dobre jabłka i siemie lniane i na mnie dziala tez duża ilosc plynow w tym zielona herbata
a objawow u mnie dalej brak....

reklama
Do góry