reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

A czy ktoras z obecnych mamus może mi podpowiedzieć, czy nissan micra wystarczy do jeżdżeniaa dla mnie i maleństwa przy założeniu, ze to drugi samochód w rodzinie i razem z mężem będziemy jeździli innym? Tak do poruszania się po mieście, pojechania z maluchem gdzieś na spacer, do rodziców, na zakupy.

reklama
Witam was mamusie :)! kilka dni temu zobaczyłam dwie kreseczki na teście. W dzień dziecka postaraliśmy się o braciszka(oby!!) dla naszej córeczki i udało sie! termin z moich wyliczeń na 22 lutego. Do lekarza na badanie i usg ide 9 lipca.
Pozdrawiam was gorąco :*

Dziewczyny chcialam tylko napisac ze wlasnie jestem w drodze na urlop i mam tylko telefon z netem wiec wszystkie aktualizacje naszej listy lutowek dopiero po powrocie :-) czyli po 8 czerwca. Pozdrowionka dla wszystkich ciężaróweczek!

anna milych wakacji.
musze napisac do Agnieszka jeśli chcesz dodać post kliknij na swoj poprzedni daj edytuj i dopisz. w ten sposob unikniemy pisania postu pod postem.
co do zaparć zwieksz ilość wypijanych płynów o ok litr dziennie. może być zwykła woda, sok cokolwiek
i jeszcze jedno. przypomniało mi sie co jest dobre na nudności właśnie dziś to zastosowałam uwaga Coca Cola lub Pepsi Cola. jest ochydna ja jej nienawidzę ale mdłości jak reka odjal
witam nowe mamusie na forum jeszcze pewnie nas przybędzie bo miesiąc sie nie skończył.

Piję sporo, ale coś mnie przyblokowało, kupiłam takie czopki Evaqu ale to jest tak nieprzyjemne w stosowaniu i w dodatku mnie brzuch rozbolal, wiec wolę nie ryzykować.

ja też czopkow nie mogę jakoś źle się czuje po nich. ale spróbuj pić cokolwiek w duzych ilościach bo to cały początek ciąży może tak trzymać

reklama
Na zaparcia polecam siemie lniane na początku ciężko się to pije bo troche glutowate wychodzi ale kupcia na drugi dzień pożądna.
A co do farbowania w pierwszej ciąży farbowałam nic to nie szkodzi chociaż zapach troszke drażni wiec jak cos polecam profesjonalne farby bez amoniaku np. CHI

Ostatnia edycja:
Do góry