reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Ja też karmię na żądanie, średnio co 2h.

Pisałam już, że huśtawka jest świetna? Zamiast na rękach mały lula w huśtawce i jak ona chodzi to nie budzi się co 2h tylko śpi dłużej :-)

reklama
Ojej a mnie tu ze sto lat nie było. Ale ja mało przy kompie siedzę. Dużo zdrówka dla wszystkich maluszków życzę. I sił dla mam :)
Mój mały niestety jest już na sztucznym i od około miesiąca śpi od ok 22.30 do 5.30 ciągiem...a mi wiecznie mało..sen to moje drugie życie chyba mam tak po mamie.Nawet teraz padam ...w ogóle bez sensu skąd tu wziąć więcej energii. Nie wspomnę o strasznym bólu kolan z którym się borykam już też chyba z miesiąc.Wstawanie z małym na rękach jest straszne.

Paula a wiesz ze mam tak samo z tymi kolanami. Ciekawe skąd się to wzięło...?
Mój mały jest karmiony w sposób mieszany i nie ma reguły na spanie. Czasem po cycu wytrzyma 5 godzin a czasem po butli ledwo dwie. Ale tylko raz 6h przespał ciągiem, aż sama wstawałam sprawdzić co się dzieje ;-)
Ale na brak energii nie narzekam, najgorzej wstać a potem już leci :-)

Błogosławię to forum :-)
Już się miałam zapisywać do lekarza żeby się dowiedzieć co z moimi kolanami (i kręgosłupem btw) ale widzę, że to nie wiek, nie choroba a zapewne skutek ciąży albo maluszka :-) Oby minęło.

Wszystko fajnie ale pytanie Kiedy..?? pod wieczór jest najgorzej...kiedy dopada nas już zmęczenie. Gdyby ktoś się dowiedział jak sobie pomóc bardzo proszę o informację na priv.

Dzien dobry :-) A ja myslalam, ze tylko mnie bola stawy :-D Nadgarstki juz w ciazy mnie bolaly, teraz mniej ale ciagle, kręgosłup chyba wraca do swojej przedciazowej pozycji a kolana to nie mam pojecia. Najgorzej jak posiedze troche i chce wstac o majnesiu jak boli.

Też miewam bóle stawów, ale u mnie niestety to reumatyzm :-( kręgosłup sypie się od dawna, więc też w normie te bóle.
Jedyne co mnie martwi teraz to wypadanie wlosów. Po Mai wypadło mi ich mnóstwo, teraz znowu zaczynają. Lysa w końcu zostanę.

Mikołaj zasnął. W końcu. A ja jak ta głupia sprawdzam co chwile czy nie gorączkuje po tym szczepieniu. Jakoś przy Mai miałam luźniejsze podejście. a teraz przeżywam wszystko podwójnie. Brak mi siły na to.

Mamo Stacha :-) najbliżej mieszkasz, więc nie chciałabym stracić kontaktu:-)

reklama
Moj maly praktycznie caly czas spi, budzi sie na cyca i dalej. widac, ze jest strasznie zmeczony ale kurcze po czym jak spal ladnie w nocy i chyba juz ze 4 kuy zrobil? W poniedzialek idziemy na szczepienie, a ten maly zbój moze symuluje chorobe zeby nie isc? haha

Do góry