reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
witam,
ja tez sie kiedys odchudzalam cwiczac tzn chudniecie samo przyszlo i okazalo sie ze sylwetka byla ladna a kg niewiele spadly bo mi sie miesnie porobily :-D

Witam się, znów po 12-stej i znów w czarnej d..e :-D Dziś musiałam się starszakiem zająć bo wywalił się wczoraj na rowerze, noga boli i kołowało mu się rano w głowie. Ale na szczęście "ozdrowiał" z głową i postanowił iść do szkoły. Ciekawe czy i noga ozdrowieje?
Młody leży na macie i się bawi ale chyba zaczyna mu się nudzić bo stęka.
Łapanie siuśków . . . z chłopakami mi sprawia trudność, z dziewczynką sobie nawet nie wyobrażam :-D Joanna szacun.
Selerowa, na fb się nie zapisałam bo nie mogę się połapać. BB znam od lat i radzę sobię a i tak rzadko czas znajduję.
Eve, a dajesz smoczka? Bo wg mnie jak się budzi po 5 min od jedzenia to tylko smok i uspokajanie. Ja swojego przyzwyczaiłam do jedzenia co ok 2h, jak marudzi wcześniej to dostaje smoczka. Czasami chodzi o bliskość, przytulenie, niekoniecznie o jedzenie. A jak zje za dużo to może brzuszek boleć i tak się machina nakręca. Wydaje mi się, że nasze maluszki myślą, że cycuś jest dobry na wszystko i trzeba je wyprowadzić z błędu.

Do której z was mam napisać by znalazła mnie na fb?
Szczerze to od narodzin małego rzadko tu zaglądałam, a na fb jestem częsciej i chciałabym kontynuować rozmowy... :-)
U nas wszystko prawie ok, poza zielonymi brzydko pachnącymi kupami od paru dni :baffled: Od wczoraj daje małemu samo mm by zobaczyć czy może to moje mleko to spowodowało....? Jak nie przejdzie to chyba trzeba bedzie do pediatry...a za tydz szczepienie...

Dzien dobry :) Wczoraj prawie caly dzien na zewnatrz i tak ladnie sloko swiecilo,ze do domu sie wracac nie chcialo. Posmarowalam olusia kremem z filtrem a o sobie juz zapomnialam wiec dzis chodze z czerwonym dekoltem i twarza :/

Witam :)
Grzechotko, to było do przewidzenia :( mi akurat padł tablet, a na telefonie to jedynie z fb korzystam, bo nie lubię na nim pisać. Ale jak w końcu zbiore sie i zaniosę tablet do naprawy to wtedy będzie mnie tu więcej :-)

Mamo Stacha, a czy zawsze w południe musimy mieć wszystko zrobione? no heloł! jesteśmy tylko ludźmi:-) ja dziś też nierozgarnięta ;-) jestem. Tyle sobie zaplanowalam, ale kiepsko się czuję. Obiad mąż robi. Ja tylko 2 prania zrobiłam i może później poprasuję.

Kurcze, u Was też tyle prania? codziennie bielizna- normalka, Maja codziennie zmienia doslownie wszystko, łącznie z bluzą czy swetrem. Taki smoluch z niej. Młody też musi się przebierać ze 3-4 razy dziennie. Do niedawna robiłam 3-4 prania tygodniowo, teraz drugie tyle, a przybył jedynie 1 ludź.

reklama
Selerowa, no wiesz, toż ty mi wyznaczasz standardy :-D A koło południa masz zawsze tyle porobione, że ja w tydzień tyle nie robię :-D
No dobra, młody raczej na pewno ma ciemieniuchę. Muszę to wytępić.

Do góry