reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
witam,
ja tez sie kiedys odchudzalam cwiczac tzn chudniecie samo przyszlo i okazalo sie ze sylwetka byla ladna a kg niewiele spadly bo mi sie miesnie porobily :-D

Witam się, znów po 12-stej i znów w czarnej d..e :-D Dziś musiałam się starszakiem zająć bo wywalił się wczoraj na rowerze, noga boli i kołowało mu się rano w głowie. Ale na szczęście "ozdrowiał" z głową i postanowił iść do szkoły. Ciekawe czy i noga ozdrowieje?
Młody leży na macie i się bawi ale chyba zaczyna mu się nudzić bo stęka.
Łapanie siuśków . . . z chłopakami mi sprawia trudność, z dziewczynką sobie nawet nie wyobrażam :-D Joanna szacun.
Selerowa, na fb się nie zapisałam bo nie mogę się połapać. BB znam od lat i radzę sobię a i tak rzadko czas znajduję.
Eve, a dajesz smoczka? Bo wg mnie jak się budzi po 5 min od jedzenia to tylko smok i uspokajanie. Ja swojego przyzwyczaiłam do jedzenia co ok 2h, jak marudzi wcześniej to dostaje smoczka. Czasami chodzi o bliskość, przytulenie, niekoniecznie o jedzenie. A jak zje za dużo to może brzuszek boleć i tak się machina nakręca. Wydaje mi się, że nasze maluszki myślą, że cycuś jest dobry na wszystko i trzeba je wyprowadzić z błędu.

Do której z was mam napisać by znalazła mnie na fb?
Szczerze to od narodzin małego rzadko tu zaglądałam, a na fb jestem częsciej i chciałabym kontynuować rozmowy... :-)
U nas wszystko prawie ok, poza zielonymi brzydko pachnącymi kupami od paru dni :baffled: Od wczoraj daje małemu samo mm by zobaczyć czy może to moje mleko to spowodowało....? Jak nie przejdzie to chyba trzeba bedzie do pediatry...a za tydz szczepienie...

Dzien dobry :) Wczoraj prawie caly dzien na zewnatrz i tak ladnie sloko swiecilo,ze do domu sie wracac nie chcialo. Posmarowalam olusia kremem z filtrem a o sobie juz zapomnialam wiec dzis chodze z czerwonym dekoltem i twarza :/

Witam :)
Grzechotko, to było do przewidzenia :( mi akurat padł tablet, a na telefonie to jedynie z fb korzystam, bo nie lubię na nim pisać. Ale jak w końcu zbiore sie i zaniosę tablet do naprawy to wtedy będzie mnie tu więcej :-)

Mamo Stacha, a czy zawsze w południe musimy mieć wszystko zrobione? no heloł! jesteśmy tylko ludźmi:-) ja dziś też nierozgarnięta ;-) jestem. Tyle sobie zaplanowalam, ale kiepsko się czuję. Obiad mąż robi. Ja tylko 2 prania zrobiłam i może później poprasuję.

Kurcze, u Was też tyle prania? codziennie bielizna- normalka, Maja codziennie zmienia doslownie wszystko, łącznie z bluzą czy swetrem. Taki smoluch z niej. Młody też musi się przebierać ze 3-4 razy dziennie. Do niedawna robiłam 3-4 prania tygodniowo, teraz drugie tyle, a przybył jedynie 1 ludź.

reklama
Selerowa, no wiesz, toż ty mi wyznaczasz standardy :-D A koło południa masz zawsze tyle porobione, że ja w tydzień tyle nie robię :-D
No dobra, młody raczej na pewno ma ciemieniuchę. Muszę to wytępić.

Do góry