reklama
sandraa82
Fanka BB :)
Mój też w gondoli jezdzi i też bede chciała dopóki dopóty nie wyrośnie z niej.Na spacerówke mamy jeszcze spooooro czasu..
Ja też jestem za kolorowymi rzeczami dla dziecka. Na stonowane przyjdzie czas ale jak kto lubi.A z tymi różami dla dziewczynek to przesada..niektóre to od stóp do głów w róż-blee
Ja też jestem za kolorowymi rzeczami dla dziecka. Na stonowane przyjdzie czas ale jak kto lubi.A z tymi różami dla dziewczynek to przesada..niektóre to od stóp do głów w róż-blee
Jak dołączyć do facebooku do tej naszej grupy?
ja tez rozu samego nie lubię, szczególnie majątkowego odcienia, lubię fuksje
w ogóle lubię kolorowo nie pstrokato, pastele tez. Jak synek był mały chciałam jakieś turkuse itp to patrzyli na mnie dziwnie bo dla chłopca to tylko granat, brąz i czarny. A ja od początku w kolory. Teraz dla chłopców duzo kolorowych fajnych rzeczy jest.
Ja mam lezaczek Bright Starts model słonik i jest delikatny pastelowy
my tez w gondoli i oby jak najdłużej
ja tez rozu samego nie lubię, szczególnie majątkowego odcienia, lubię fuksje
w ogóle lubię kolorowo nie pstrokato, pastele tez. Jak synek był mały chciałam jakieś turkuse itp to patrzyli na mnie dziwnie bo dla chłopca to tylko granat, brąz i czarny. A ja od początku w kolory. Teraz dla chłopców duzo kolorowych fajnych rzeczy jest.
Ja mam lezaczek Bright Starts model słonik i jest delikatny pastelowy
my tez w gondoli i oby jak najdłużej
Loma
Zaciekawiona BB
Moja starsza córka w gondoli jeździła do 9 miesiąca. Była drobniutka to się mieściła. Agatka wręcz odwrotnie. Robi się "kwadratowa" także długo nie pojeździ w gondoli.
Selerowa
Róż różem, ale Majka jak tylko zaczęła cos tam rozpoznawać to chciała miec wszystko z Kubusiem Puchatkiem. Jak przeglądałam potem ciuszki dla siostrzenicy to za głowę sie łapałyśmy, tyle tego było. Potem kucyki, barbie, dora i butek, magiczny ogród, księżniczki, teraz monster.
Ale za chwile będzie zmiana dekoracji i nastanie czas tomka, mańka złotej rączki i takich tam innych. No i oczywiście teletubisiów:-)
Kesti, to Ty sie kochana nie cofaj już, tylko rób krok do przodu
Sandra, jak ostatnio Maja wybrała sobie różowe trampki to powiedziałam stanowcze NIE. Musiała wybrać inne. Dobrze, że syn mi się trafił, inaczej bym tego różu juz nie zniosła:-)
Idę pod prysznic :-)
Kolorowych snów:-) i spokojnej nocy i dzieciaczków w nocy mój juz śpi po kąpieli
Ale za chwile będzie zmiana dekoracji i nastanie czas tomka, mańka złotej rączki i takich tam innych. No i oczywiście teletubisiów:-)
Kesti, to Ty sie kochana nie cofaj już, tylko rób krok do przodu
Sandra, jak ostatnio Maja wybrała sobie różowe trampki to powiedziałam stanowcze NIE. Musiała wybrać inne. Dobrze, że syn mi się trafił, inaczej bym tego różu juz nie zniosła:-)
Idę pod prysznic :-)
Kolorowych snów:-) i spokojnej nocy i dzieciaczków w nocy mój juz śpi po kąpieli
blindwillow
Nareszcie Franek zasnal, kochany jest, ale jak spi to jeszcze bardziej
Ja spacerowke to pewnie tez jakos w wakacje dopiero....mam nadzieje, ze bedzie sie miescil w gondoli do tego czasu...w foteliku to juz na styk sie miesci...
Ja kolory dla Franka najczesciej wybieram albo niebieski, granatowy, szary, bezowy lub bialy..ale ostatnio poczynilam zakupy i kupilam mu zolta bluze, spodnie dresowe w kolorowe paski, czerwony t-shirt, wiec niedlugo bedzie bardziej kolorowy wozek mamy granatowo szary a lezaczek czerwony...ogolnie to lubie kolorowe rzeczy dla dzieci...
No i bylismy dzis na tym usg glowy, u nas wyszlo wszystko ok. Neurolog tak powiedziala. Selerowa powiem Ci, ze jak bylismy na tej Karowej na rehabilitacji to Franek tak mi sie spakal, ze myslalam ze go nie uspokoje. A jak przychodzi do nas prywatnie ta druga rehabilitantka, to jest taki grzeczny i nie placze w ogole. Jesli ta rehabilitacja na Karowej bedzie tak wygladala to chyba zrezygnuje z niej, bo nie moge patrzec i sluchac jak on placze. Ciekawe jak u Was bedzie...
To i ja szykuje sie do snu..trzeba korzystac poki maly spi
Dobrej nocy Wam zycze
Ja spacerowke to pewnie tez jakos w wakacje dopiero....mam nadzieje, ze bedzie sie miescil w gondoli do tego czasu...w foteliku to juz na styk sie miesci...
Ja kolory dla Franka najczesciej wybieram albo niebieski, granatowy, szary, bezowy lub bialy..ale ostatnio poczynilam zakupy i kupilam mu zolta bluze, spodnie dresowe w kolorowe paski, czerwony t-shirt, wiec niedlugo bedzie bardziej kolorowy wozek mamy granatowo szary a lezaczek czerwony...ogolnie to lubie kolorowe rzeczy dla dzieci...
No i bylismy dzis na tym usg glowy, u nas wyszlo wszystko ok. Neurolog tak powiedziala. Selerowa powiem Ci, ze jak bylismy na tej Karowej na rehabilitacji to Franek tak mi sie spakal, ze myslalam ze go nie uspokoje. A jak przychodzi do nas prywatnie ta druga rehabilitantka, to jest taki grzeczny i nie placze w ogole. Jesli ta rehabilitacja na Karowej bedzie tak wygladala to chyba zrezygnuje z niej, bo nie moge patrzec i sluchac jak on placze. Ciekawe jak u Was bedzie...
To i ja szykuje sie do snu..trzeba korzystac poki maly spi
Dobrej nocy Wam zycze
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Selerowa u mnie jest wszystko ze Spidermanem już też mam powyżej uszu tej postaci i buty ostatnio w sklepie chodził za mną i prosił żeby mu kupić buty takie plastikowe prawie też ze Spiderem a teraz dochodzą angry birds
My większość ubranek dostaliśmy i 90 procent z tego to róż , jak sama kupuje ubranka to już unikam różu bo mam już lekki różo wstręt .
Nawet mój starszak ma lekko dosyć rózu , ostatnio jak był ze mną po czapkę dla Igi to powiedział ale nie kupujemy jej różowej czapy .
A tak z ciekawostek w stronach mojej teściowej w Wieliczce dawniej róż to był kolor chłopców a niebieski dziewczynek .
Nawet mój starszak ma lekko dosyć rózu , ostatnio jak był ze mną po czapkę dla Igi to powiedział ale nie kupujemy jej różowej czapy .
A tak z ciekawostek w stronach mojej teściowej w Wieliczce dawniej róż to był kolor chłopców a niebieski dziewczynek .
reklama
Grzechotka potem to już nie będą postacie z bajek tylko elektroniczne gadżety i firmowe ciuchy - ja to teraz przerabiam ze starszym 12 latkiem ( chociaż ja to tak zrobiłam że jak młodemu ubzdura sie coś co według nas nie jest mu niezbędne to musi sobie w połowie sam kase zaoszczędzić z kieszonkowego )
Sorrki ale wyszedł mi jeden post pod drugim
Sorrki ale wyszedł mi jeden post pod drugim