Ja też się witam, wczoraj napisałam mega długiego posta i sie wscieklam bo mi polecial w kosmos. Moje dziecię też ssie smoczek MAM i na szczęście problemu z cyckaniem nie mamy
czasem traktuje pierś jak smoczka, ale zwykle dopiero jak się naje. Wytrzymalismy miesiąc bez smoka i po miesiącu najpierw plik a teraz kocha ale tylko jak jest zmęczony, zły albo głodny. Jak zasnie sam wypluwa. Dziś w nocy tylko 3 pobudki, no w zasadzie 4 ale raz go przetrzymalam i nie karmiłam : o 12, 3, o 5 przebudzil sie i trochę poprutal i uspilam i o 6 makarmilam. Teraz zasnął, a ja miałam za sprzątanie sie wsiąść, ale chyba sobie daruje. Odkurzylam tylko i kuwete ogarnelam. Mój M chory, ja też jakas niewyraźna jestem i pociagajaca. Myślicie.że moge małemu wit C w kropelkach podać ?
Ja też zawsze mam problem z obiadem
ale dziś M gotuje
Mój pulpecik w zeszłym tyg w 7 tyg swojego życia 5,5 kg ważył, równo 2 kg więcej jak się urodził
U nas rano karuzelka jest zabawka, młody piszczy i lata jak szalony a jak jest zmęczony zasypia przy niej. Zakleilam glosnik tylko bo umarlego by obudziła. Nie rozumiem czemu te zabawki takie głośne robią. Ja też bym chciała na fb dolaczyc, mogę ? Zresztą zwykle tylko z tel korzystam, z kompa po urodzeniu chyba ze 3 razy korzystałam
Dziewczyny jakie macie lezaczki? U nad kłótnia od tyg o lezaczek, nie możemy sie zdecydować, na pewno chce taki do 18 kg, ale większość fp da strasznie kolorowe, co mojemu M sie nie podoba a ten co jemu sie podoba jest kremowy i boję się, że przy 2 czarnych kotach zaraz też bedzie czarny