reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wisnia dzieki za fluidki -bardzo chciałabym sie tu wpisac ,ale test ujemny a @ nie ma tylko cycy bolą-to już 35dc. :p :p :p

reklama
Do Wisni, wiem ze nicki sa podobne, ale tak mi najlatwiej zapamietac mojego, bo to od nazwiska  :p Pozdrowionka dla wszystkich, dzisiaj ide po tzw tutaj (wlochy) recepte na zrobienie badan  :) A jutro prwdopodobnie je zrobimy i miejmy nadzieje, ze wsio bedzie ok :D
pa pa :)

wisienka:) luzik nic się przecież nie dzieje, mój nick też od nazwiska ;) oby badania były ok :laugh: :laugh: :laugh:

oliwka mi z Izką wyszedł test dopiuero w 42 dc więc jeszcze jest nadzieja póki @ nie przylazła :)

Wiśnia-gratuluję bardzo!!19 luty to super data-jeszcze lepsza 18luty tak nieskromnie mówiąc, bo ja się wtedy urodziłam :) Trzymam kciuki za wszystkie nowo wpisane lutowe mamy !!!
Jeżeli chodzi o dolegliwości to mnie od jakiegos czasu męczą mdłości- na szczęście bez punktu kulminacyjnego!Jest to bardzo dla mnie uciażliwe, ale trudno, dam radę, poświęcę sie dla maluszka :) Poza tym czuje, że jestem troche osłabiona-szybciej sie męczę, najchętniej bym tylko leżała. Ale pracowac normalnie pracuję, i mam nadzieję, że będę jak najdłużej.No i kolejną dolegliwością jest u mnie ból piersi!!!Tez zniosę!!! :)

martula25 dziękuję, jasne ,że zniesiesz, my już tak mamy że dla maleństwa jesteśmy gotowe na wszystko ;)
a co do daty to mój tata też się urodził 18 lutego :) mama za to 25 i już widzę ich przepychanki kiedy urodzi się maluszek hehe

ja właśnie kończę pracę i uciekam do domu, po drodzę muszę jeszcze zwinąć córę z rąk niani i zakupy machnąć, dobrze że rodzice jutro wracają będę miała więcej czasu ufff

pozdrowienia dla wszystkich

Witam wszystkie mamy lutowe!
Byłam dziś u gina, dzidzia jest :D :D :D
Mogę już uściślić termin - 16 lutego. Pewnie jeszcze się zmieni po usg, ale zawsze to już coś. Jestem gotowa znosić nawet mdłości  :D. Dziś dopadły mnie po raz pierwszy i to tuż przed wyjazdem do pracy. Dobrze, że w autobusie się nie nasiliły  :p. Ale cóż, dla maluszka trzeba przez to przejść. Strasznie się cieszę, do tej pory trochę się bałam, teraz mi przeszło (choć jak się znam, to tylko na chwilę ::)). Pozdrawiam wszystkie mamy i maleństwa

Super, że nas coraz więcej :) Dobrze że większosc dolegliwości znika po pierwszym trymestrze ! Ja też normalnie pracuję i mam zamiar do końca, ale to "słabość" jest okropna - dziś strzygłam psa do wystawy i po półgodzinie musiałam się położyć, bo aż mi się w głowie zakręciło... Pies dziwnie na mnie patrzył ze stołu trymerskiego, bo z reguły nie odpuszczałam mu przed upływem 2 godzin :) :)

Pozdrówka dla Wszystkich i dobrego samopoczucia !

No to ja dołączam do Waszego grona. Mam na imię Dorota i mam 23 lata. Moje pierwsze dziecko przyjdzie na świat w połowie lutego. Pozdrawiam serdecznie wszystkie lutówki i nie tylko:)

No to badania zrobione, wyniki 27  :) cale szczescie, bo na 28 mamy umowiana wizyte u gina  :laugh: ktorej juz sie doczekac nie moge, bo mam nadzieje juz uslyszec to malutkie pikajace serduszko mojej dzidzi  :D

tak widze, ze rozmawiacie o objawach, bu ja oprocz sennosci i bolacych piersi to nic nie mam, no moze troszke mi juz brzuszek widac  ;)

pozdrowionka

reklama
Gorące gratulacje dla wszystkich lutóweczek. Cieszcie się każdą chwilą ciąż, róbcie fotki brzusiów i czekajcie na maluszki w świetnych nastrojach.
Pozdrowienia lutówka 2006
Ciekawe, która urodzi 23?? :)

Do góry