reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
gratuluję nowym mamuśkom :) :) :)

a co do terminu porodu to własnie tak się oblicza ale luty jest krótszy i ja według tego wzoru mam na 22 lutego a gdzieś w jakiejś tabeli widziałam że miałabym na 19-go i wtedy jest równe 40 tygodni, teraz już sama nie wiem jak to liczyć, poczekam co mi lekarz powie :p :p :p

Bogda bankowa ciaza -gratuluje,też chcialabym taki kreski widoczne ,u mnie 37 dc. cycy bolą jak choinka podbrzusze też a @ niema ::) ::) ::) ::) ::)

Jeny dziewczyny dzieki bardzo,ale narazie sie nie chce nakrecac bo ciagle w to nie wierze!
dlatego staram sie o tym nie myslec az do wizyty u lekarza,kt.to potwierdzi!
Moj maz nawet jeszcze o tym nie wie,czekam na piatek bo wtedy sa Jego urodziny i zaprosilam juz go na kolacje i wrecze wszystkie testy zawiniete w pudeleczko!myslicie,ze sie ucieszy?
Wiecie co to dwa i pol roku staran i dopiero teraz jest(chyba jest)owoc!!!

reklama
Do góry