reklama
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
Witajcie lutowe mamuski,
Narazie nie wiem czy to czasem nie moje urojenia lub jakies zwidy,ale zrobilam wczoraj 2 testy i widac 2 krechy!!!!Nie wierze w to bo juz od ok 2 lat sie staramy i nic,a tu niby ot tak sobie test pozytywny wyszedl!Co prawda sa slabe, ale sa!!!Elzbietka mi radzi zrobic bete z krwi, chyba tak zrobie,ale za bardzo nie mam jak.
Jeny dziewczyny to bylby cud!
Juz sobie nawet wyliczylam porodnie wiem tylko czy to dobry wzor:3miesiace odjac od dnia @i dodac 7 dni?to tak dziala?
Narazie podchodze do tego baaaardzo sceptycznie,ale oby to byl Szymalek!!!
Narazie nie wiem czy to czasem nie moje urojenia lub jakies zwidy,ale zrobilam wczoraj 2 testy i widac 2 krechy!!!!Nie wierze w to bo juz od ok 2 lat sie staramy i nic,a tu niby ot tak sobie test pozytywny wyszedl!Co prawda sa slabe, ale sa!!!Elzbietka mi radzi zrobic bete z krwi, chyba tak zrobie,ale za bardzo nie mam jak.
Jeny dziewczyny to bylby cud!
Juz sobie nawet wyliczylam porodnie wiem tylko czy to dobry wzor:3miesiace odjac od dnia @i dodac 7 dni?to tak dziala?
Narazie podchodze do tego baaaardzo sceptycznie,ale oby to byl Szymalek!!!
Bogda, trzymam kciuki!!! My walczyliśmy połtorej roku, i tez dopiero jak przestałam się już nad tym zastanawiać to fasolka się zagnieździła, więc to wcale nie takie nieprawdopodobne! Ja się śmieję że zdjęłam z siebie "klątwę" oddaniem ubranek po córce, bo dopóki je trzymałam z myślą o drugim dziecku, tak długo nic z tego nie wychodziło, a jak tylko się ich pobyłam, to proszę: w pierszym cyklu ;D
Ale najpewniejsza faktycznie beta, ja poleciałam do laboratorium jak tylko dwie kreseczki zobaczyłam
Pozdrówka i dawaj znać !
Ale najpewniejsza faktycznie beta, ja poleciałam do laboratorium jak tylko dwie kreseczki zobaczyłam
Pozdrówka i dawaj znać !
Elżbietka
mother of two sons&angel
super Bogda ze sie odważyłaś napisac gratuluje fasoleczki i termin porodu oblicza sie wlasnei tak
Julinka
Mamy październikowe 2007
Bogda Ja myślę, ze gratulacje są jak najbardziej na miejscu Pięknie widać drugą kreseczkę ;D ;D ;D ;D
CIĄŻA NA BANK !!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Elżbietka
mother of two sons&angel
Bogda, składam oficjalne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Małgosia_23
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Cześć dziewczyny :laugh: ja zapisuje się do dziewczyn lutowych, dokładny termin mam wyznaczony na 1 lutego ale nic nie wiadomo czy luty czy styczeń czasem dzidziusiowi będzie spieszno na świat i będzie styczniowy :laugh: