reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hejka
wczoraj w końcu posprzątałam trochę u dziewczynek i może potem uda mi się wkleić Wam jakieś fotki bo muszę im pomalować i nie mam pomysłu na jaki kolor... pomożecie mi?

a teraz laski jedzą śniadanko, leki i idziemy do mojej mamy na kukurydzę, mniammmmm :tak:

miłego dzionka babencje

reklama
Ale dzis miałam jakiegoś "speeda' na sprzątanie.Umyłam okna,wyprałam firanki i pościel,poprasowałam koszule i zagrałam w mecz piłki nożnej z moim sportowcem na podwórku,padam na c...:-)
Ufff...idę sie połozyć na chwilke z książką w dłoni.:tak:

Czesc:-)

Ja z racji tego ze dzis i jutro wolne.....tez juz od rana sprzatanie....poprasowalam...obiadek sie robi.....teraz chwilka relaksu.....Julcia spi wiec mam czas;-)

jutro tylko bym musiala okna umyc, bo znowu sa brudne :wściekła/y:

Hejo:-):-)

wrocilam ze spacerku (plac zabaw, sklep). Milenka spi - po ciezkiej nocy:angry:. Od kilku dni cos mi Milka podpadala, a dzis na placu zabaw zauwazylam ze ma cieple czolo. Mam nadzieje, ze jak sie wyspi to juz bedzie z nia lepiej.

Czesc.
Pozbyłam się męża wczoraj. Mam dom całkiem dla siebie, czas też, no oczywiście Julcia jest ze mną. I wydawało mi się ze tydzień jego nieobecności to tak długo!! I jak się zastanowilam co planowałam zrobić i teraz mogę, to kurcze tyle się tego zebrało, że nie wiem w co ręce wkładać?
Dac czas sobie-odpocząć?, domowi - w tym oknom Nuśka :)?, nauce?, Julce? Stoję w miejscu, mija drugi dzień jak go nie ma... :) Ale "modę na sukces" sobie obejrzałam :D:D:D

Witam wieczorkiem

Milenka nadal ma lekka goraczke. Az sie boje co moze byc jutro. Tfu, tfu.... Juz wole zeby to bylo od nadal przebijajacej sie gornej piatki, anizeli jakas choroba.

reklama
Hejo ;-)
U nas na przemian - dzień dobry i zły, dobry i zły. Wczoraj młoda dała mi ostro popalić, dzisiaj znowu była bardzo grzeczna, czyli jutro pewnie znowu będę miała przesrane :-p Zalezy od nocki.... zauwazyłam, że jak nie pośpi do 6:30 to cały dzień jest marudna i cały czas robi na złość wszystkim dookoła :sorry2:

Do góry