reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
ja z doskoku zagladam na BB. Nie wiem w co rece wlozyc.
Wisnia, ale weselicho bylo!!! Wo, wo.
Gosiu, nie zazdroszcze. Ja mam czasami dosc tego ''mama , mama'' a Ty teraz jeszcze slyszysz'' ciociu, ciociu''. Cierpliwosci Ci zycze.
ja z doskoku zagladam na BB. Nie wiem w co rece wlozyc.
Wisnia, ale weselicho bylo!!! Wo, wo.
Gosiu, nie zazdroszcze. Ja mam czasami dosc tego ''mama , mama'' a Ty teraz jeszcze slyszysz'' ciociu, ciociu''. Cierpliwosci Ci zycze.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Cześć:-)
U nas też ciągle coś, nie wiem kiedy skończę przestawianie, sprzątanie... uroki przeprowadzki z całym dobytkiem
Cały czas mnie wkurzają do tego zasłonki, bo są ewidentnie już zakurzone, ale mój mąż stwierdził, żebym sobie dała z nimi na razie spokój, bo i tak chce kupić nowe na okna, a tych nawet nie miałabym jak wysuszyć, bo praktycznie ciągle pada Trochę racji ma, ale jak ja nie lubię kurzu W ogóle to mam dylemat co kupić Ale to na innym wątku może;-)
Wiśnia weselicho jak się patrzy Takie duże też mają swój urok;-) U mnie w okolicach też tradycja na jakieś 200 osób
Idę z mama chwilę na skype pogadać;-)
Miłego dnia:-)
U nas też ciągle coś, nie wiem kiedy skończę przestawianie, sprzątanie... uroki przeprowadzki z całym dobytkiem
Cały czas mnie wkurzają do tego zasłonki, bo są ewidentnie już zakurzone, ale mój mąż stwierdził, żebym sobie dała z nimi na razie spokój, bo i tak chce kupić nowe na okna, a tych nawet nie miałabym jak wysuszyć, bo praktycznie ciągle pada Trochę racji ma, ale jak ja nie lubię kurzu W ogóle to mam dylemat co kupić Ale to na innym wątku może;-)
Wiśnia weselicho jak się patrzy Takie duże też mają swój urok;-) U mnie w okolicach też tradycja na jakieś 200 osób
Idę z mama chwilę na skype pogadać;-)
Miłego dnia:-)
agusia9915
Matka wariatka
hej
słoneczko ślicznie świeci:-)
słoneczko ślicznie świeci:-)
No ja mam ostatnio właśnie tak samoWitam;-)
rany nie wiem co sie dzieje całe dnie chodze zmeczona najchetniej przespałabym cały dzień
agusia9915
Matka wariatka
hej
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam.
U nas jakos pochmurno,a liczyłam na dzien na działeczce u rodziców,a tak nie będzie mi sie chciało jechac na rowerze,bo jeszcze deszcz mnie złapie i co wtedy.
Czas is robic porządki i wywiesić pranie,eh życie...
Środa juz,hura,coraz bliżej powrotu mężusia.;-)
U nas jakos pochmurno,a liczyłam na dzien na działeczce u rodziców,a tak nie będzie mi sie chciało jechac na rowerze,bo jeszcze deszcz mnie złapie i co wtedy.
Czas is robic porządki i wywiesić pranie,eh życie...
Środa juz,hura,coraz bliżej powrotu mężusia.;-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
rozalka jak sie nudzisz wpadni na kawke dzis;-)
ide na rynek;-)teraz
ide na rynek;-)teraz