reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hejka znów

Karolina dobrze pamiętasz :tak: byliśmy na weselu i szczerze mówiąc przytłoczyło mnie ono... znaliśmy tylko pana młodego, gości było ponad 300, w niedzielę nie było poprawin tylko normalnie weselisko z orkiestrą, z wszystkimi gośćmi... w szoku jestem do tej pory - u nas takich wesel już nie ma...
ale pojadłam, popiłam, z tańcem ciut gorzej bo mój małż z tych niemobilnych raczej ;-)

a wczoraj wzięliśmy dziewczynki na basen raju jaką miały radochę :-D Pyśka była atrakcją obiektu tak szalała, a co się wody opiła :szok::szok::szok: ale jakoś jej to nie przeszkadzało, tylko potem prawie wymiotowała i bekała straszliwie :baffled:

a dziś już T. wyprawiłam do pracy, dziecku mleko dałam i póki co laski śpią więc korzystam :tak:

Czesc

Wisnia no to pobawilas sie na prawdziwym weselichu:-D
Hehe juz sobie wyobrazam jak Pyska szalala...hihi
U nas sa dwa baseny ale kiepskie.....nowy ekstra wlasnie jest w budowie.....poczakamy na niego i z Jula pujdziemy......nigdy nie byla na basenie.....

teraz bylo tak goraco wiec troszke zaliczylismy wypadow nad jezioro......poplywalysmy, poopalalam sie troszke;-)jest ok/......

a dzisiaj od nocy leje deszcz.....ale i dobrze bo juz mialam dosc tego 30 stopni....
Milego dnia ......
ja mykam zaraz do pracki

Witam

u nas szaro...od wczoraj mam chrześniaka wiec ciągle walki;-)jak nie słyszę "mama!" to "ciocia" i skarżenie jeden na drugiego :sorry2:

reklama
moje laski właśnie się obudziły :shocked2:
idę dać im leki

Nuśka u nas też nie ma basenu, jeździmy do miejscowości oddalonej jakieś 20 km, Pyśka była ze dwa lata temu, potem nie mogła bo wiecznie miała coś nie tak z uchem, mam nadzieję że nic jej nie będzie po tym wczorajszym szaleństwie...

Gosiu nie zazdroszczę, chociaż sama chętnie bym swoje podrzuciła czasem do chrzestnych a tu bida bo nikogo nie ma na miejscu ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry