reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam poweekendowo:-)
Rozalka zdrówka dla Kubusia, biedaczek:-( ale dobrze ze sytaucja w miarę opanowana, duzo sił dla Ciebie
Oliwieczka gratki dla siostry!!!!
Widzę, że większośc maluchów przechodzi trudny okres
Hubek tez czasem jak ataku złości dostanie to masakra
tak nam zrobił w sobotę przed wyjazdem do T. taki popis co trwał z dobre 20 minut
, ze nie wiedziałam co z nim zrobic juz i się rozbeczałam na maksa z bezsilności... i o dziwo moje dziecko uspokoiło sie w sekundę, gorzej ze mna bo musiłam juz te emocje wyryczeć, a moje dziecko spokojne, przytulało mnie, głaskało i mówilo czule" Mamuśka ajka"
:-) no i cały weekend dziecko anioł, nawet z kuzynka niewiele nieporozumien było, a potem to sie naqwet tak tulili ze sie na ziemię przewrócili
Rozalka zdrówka dla Kubusia, biedaczek:-( ale dobrze ze sytaucja w miarę opanowana, duzo sił dla Ciebie

Oliwieczka gratki dla siostry!!!!
Widzę, że większośc maluchów przechodzi trudny okres

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Witam się 
Mójemu aniołkowi ostatnio też małe różki wyrosły i wszystko wymusza na mnie płaczem, czasem mam takiego już nerwa na nią że zaciskam zeby żeby nie dać jej klapsa
Gdy cokolwiek chce to nie zaczeka aż powiem że jej dam, albo nawet od razu po to idę, tylko od razu zaczyna płacz histerię, jakbym nie chciała jej tego czegoś dać
często też wtedy rzuca się na podłogę 

Mójemu aniołkowi ostatnio też małe różki wyrosły i wszystko wymusza na mnie płaczem, czasem mam takiego już nerwa na nią że zaciskam zeby żeby nie dać jej klapsa

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej u nas wiosennie ale deszczowo
chyba dzis pojde zapisac zosiaczka do przedszkola
chyba dzis pojde zapisac zosiaczka do przedszkola

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no i po weekendzie. Szymek dalej gęga przez nos więć na basenie nie byliśmy mamy znów lekcje do odrobienia
łącznie już 4 kiedy ja to zrobię.
ale ogólnie weekend super za to teraz czas wracać do normalności przywitać się z odkurzaczem ale na dobry początek kawusia.

ale ogólnie weekend super za to teraz czas wracać do normalności przywitać się z odkurzaczem ale na dobry początek kawusia.
Witam :-)
Oli też tak jak Kondzio potrafi poczekać, w histerię wpada bardzo rzadko i to nie z powodu, że coś chce, tylko tak reaguje na ostrzejsze słowa skierowane do niej, np. kiedy męczy kota i nie skutkują prośby, żeby tego nie robiła i powie się do niej ostrzejszym tonem, to odrazu potworny płacz. Ale że dość rzadko doprowadza do tego, to też te histerie są bardzo rzadko, np w ostatnim tygodniu ani razu. Kiedyś Oli była trudniejsza pod tym względem, nie wiem czy wyrasta, czy to taka chwilowa cisza przed burzą, bo ponoć takie skondensowanie negatywnych emocji występuje ok 2,5 roku życia. Pożyjemy, zobaczymy
Oli też tak jak Kondzio potrafi poczekać, w histerię wpada bardzo rzadko i to nie z powodu, że coś chce, tylko tak reaguje na ostrzejsze słowa skierowane do niej, np. kiedy męczy kota i nie skutkują prośby, żeby tego nie robiła i powie się do niej ostrzejszym tonem, to odrazu potworny płacz. Ale że dość rzadko doprowadza do tego, to też te histerie są bardzo rzadko, np w ostatnim tygodniu ani razu. Kiedyś Oli była trudniejsza pod tym względem, nie wiem czy wyrasta, czy to taka chwilowa cisza przed burzą, bo ponoć takie skondensowanie negatywnych emocji występuje ok 2,5 roku życia. Pożyjemy, zobaczymy

Ostatnia edycja:
reklama
Filip doszedł juz do sprawności z nagą i radzi sobie świetnie, za to w czwartek zakrztusił mi sie ta czarna końcówką banana...i już myślałam, ze nie dam rady z niego tego "wykrztusić"...przełożyłam go przez kolana, głowa w dół od klatki piersiowej i "puk " w plecki...nie wypadło, ale w końcu przełknął i przestał sie dusić.. za chwile patrze a tu zaczęła mu strasznie lecieć krew z nosa - byłam przerażona...ale udało sie zatamować, wszystko było później oki, choć bałam sie o niego i ciągle go obserwowałam...strachu sie najadłam...och...
Mysia dopiero teraz doczytałam jakie mieliście przeżycia