reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam z rana:tak:.
Ja wyszykowalam Misie do szkoły,a sama jeszcze wskoczyłam pod kołdrę;-):tak:.Jakoś jestem dziś wyjątkowo śpiąca:sorry2:.

reklama
Czesc Dziewczyny i Chlopaczki:-)
Ale sie za Wami stesknilam......mam juz internet <jak widac> i nie musze podkradac...hihihi;-)
Zdjec sie doczekacie obiecuje......na razie jescze nie zrobilam...czekam na male poprawki przez stolarza.....i bede pstrykac, wklejac ze bedziecie prosic abym przestala:-D:-p
Widze ze Patri wrocila,......CIESZE SIE BARDZO:tak::-)Witam Kochana:happy:
Irtasiu powodzenia na pierwszej jezdzie i kolejnych oczywiscie rowniez....:-)
Oliwieczka super ze udalo Ci sie zalatwic wszystko tak jak chcialas

Witam:-)

Nuska no to czekamy na te fotki:tak: no i super ze masz juz łączność ze światem:rofl2:

madzia no to faktycznie dłuuuugi dzień wam sie zapowiada:-p:-)

miłego wszystkim zyczę:-)

Witam :-)
Ja dzis zrezygnowalam z przedszkola bo ja wyszlam to nie dosc ze zaczelo padac to jeszcze musialam sie wrucic po pamietnik od znajomej z przedszkola i mi sie juz odechcialo:baffled:

Witam. U nas rano też prószył śnieg. Nie ma szansy się utrzymać, bo temperatura jest na plusie, ale do wiosennej pogody to jeszcze daleko. Ja już chcę wiosnę :wściekła/y:

reklama
Witam:-) U na dzisiaj trochę wieje i lekko zachmurzone niebo:sorry2: Victor przyszedł do mnie o 6:30, ale zasnął ze mną i pospałam z Chłopakami do 8:30:-p Oczywiście ja w środku, a po bokach synowie:-D Czekam na dostawę oleju do grzania, bo już końcówkę mamy:sorry2: Oliver właśnie pada u mnie na ręku, a Vicek ogląda bajki. Myślę tylko co na obiad dzisiaj zrobić:confused:

Wolfia,super ze tak dobrze sobie dajesz rade:tak:.Zazdroszcze Ci tego karmienia,bo ja juz nie będe nigdy karmic:sorry2:.Długo karmiłam Misie i z Kondziem tez oczywiscie wiedzialam,ze tak bedzie:-).
Tyciu u mnie to ostatnie karmienie;-) Postaram się pociągnąć je do 1,5roku jak z Victorem:tak: Mam nadzieję, że pod tym względem nie jestem "złą" mamą:rofl2:

Wolfia mam znajomego lekarza i dał mi bezterminowo
Czyli my też do znajomego się musimy wybrać;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Do góry