reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
u mnie niby świeci słońce ale i szaro ;-) i zimno :tak:

byliśmy na spacerku ale Emilki zachowanie mnie rozbroiło :baffled: w domu znów płacz i poszła spać :sorry:

w trakcie robienia obiadu jestem trochę robię ja trochę R ;-)

Witam się piątkowo-trzynastkowo:rofl2::-)

Gosia u mnie tez nasypało;-):-D:-p:rofl2: ale widok miałam super po przebudzeniu, bo my mieszkamy przy lesie i wszystko tak bajecznie bialo osypane:tak::-)

miłego dnia wszystkim:-)

No widok u mnie też super zwłaszcza że się ja takiego nie spodziewałam :sorry2: a mówisz że u Ciebie też nasypało :confused::szok::-D

a ja już sanki schowałam :ninja2:

Witam:-)
Chris juz zaprowadzony pogoda sliczna chyba wiosna idzie bo po drodze spotkalam gasienice i slimaki i do tego slicznie slonce swieci :tak::rofl2::-) a ja dzis wstalam ze spuchnietym okiem:baffled: od 2 dni mnie bolalo w rogu ale gornia powieka a dzis balon a ropy w oku niema czyzby jeczmien sie tam zrobil:confused::dry:

Witam :-)
Teraz mam trochę czasu na BB, bo siedzę z farbą na głowie, ale dziś pewnie nie będę tu za wiele, bo jutro imprezka Pauliny, więc sporo mam roboty.
Nawet nie wiem czy u nas śniegu też napadało, bo na oknach mam pozasuwane rolety, dopiero jak spłuczę farbę to zobaczę.
Miłego dzionka wszystkim życzę :tak:

Edytuję, żeby zameldować, że u nas za oknem brak śniegu :-):-):-) no ale do wiosny daleko, bo termometr pokazuje 3 stopnie. Głowa spłukana, włosy schną, a ja jem śniadanie, piję kawkę i potem spadam do roboty.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
u mnie wczoraj troche napadało ale szybko stopnialo a dzisiaj mamy niezły przymrozek
irtasia ale fajnie macie z ta pogoda:-):sorry2:a z okiem współczuje
kasiad no to troche cie czeka roboty
Gosia ,rosmerta
faccina197.gif
%3Cheej%3E

Do góry