reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania.:confused:
chyba większość nas bo pustki tu ostatnio :szok:

U mnie szpital-Bartus i Misia goraczka ,a Kondzio troszke kataru:blink:.
zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Wczoraj caly dzien lezalam w lozku bo znow mnie rozlozylo dzis juz troszke lepiej ale jak kawa mi niesmakuje to znaczy ze jeszcze nie calkiem:baffled:
Irtasiu zdrówka :tak:

Witam
u nas tez choroby z maluchami wczoraj byłam u lekarza ale tez miejsc juz nie bylo doktor nas przyjela juz po godzinach pracy i Patryczek angina ropna a Wercia sie trzyma narazie dostaje witaminki i syropek
zdróka dla Patryka:tak: i oby Weronika nic nie złapała :tak:

U nas z Martą na szczescie troszkę lepiej ale ja sie rozłozyłam totalnie:wściekła/y:
Madzix zdrówka dla ciebie i oby Martusia szybko wyzdrowiała :tak:

Kubie katar zrobił sie zielony i ma kaszel,coś bakteryjnego wlazło,bez lekarza sie chyba nie obejdzie,masakra:baffled:
zdrówka dla Kubusia
a mi dzisiaj głowa pęka ałć :-(
Wiśnia zdrówka ;-):sorry2:

Mysia dobrze że z nóżką Filipka lepiej możliwe że to ścięgno :tak:
:tak:
ale się wszyscy pochorowali :sorry2:
jeśli kogoś ominełam to przepraszam wszystkim życzę zdrówka i szybkiego powrotu do sił ;-):-)

A ja dzis jakaś zmęczona jechałam z Pit-em spałam w południe i nie najlepiej się dziś czuje nie wiem przez co może poprostu niewyspana jestem i za długo po nocy siedzę :blink:

reklama
Dziekujemy za życzenia zdrówka:tak:.Dzieciaki dostały antybiotyk.
Karolinka dzięki,INS zadziałało,choc nie wiem co to za przycisk;-):-).
Gosia złożyłas juz w US rozliczenie za ubiegly rok?Ja nie dostałam jeszcze rozliczenia z Zus-u:baffled:.W szkole zgodizli sie poczekac na rozliczenie,ale prosili,zeby dostarczyc jak najszybciej:confused:.
Ja jestem przerazona ilościa opłat.Znalazlam rachunek za prąd w jacka bluzie z terminem płatnosci na 5.01.2009:szok:.Dziwne,ze nam pradu nie wyłaczyli:szok:.Musze zapłacic 500 zł,juz nie wspomne o gazie 1700:baffled:.Oczywiscie to dopiero początek,chyba pojde krasc:baffled:.

oj Tycia wspolczuje tych rachunków potrafia czlowieka czasami dobic
faktycznie pustawo ostatnio u nas ale ja staram sie czytac na bieżąco to czasami jakoś brak ochoty do pisania ciagle bym spała zmeczona chodze całe dnie ...byle do wiosny
a teraz wróciłam przed chwila z uczelni i padam maluchy śpia K w pracy jeszcze chyba tez sie pojde juz położyc bo jutro znowu uczelnia

Tycia a co ma mi Zus przysłać jak w zeszłym roku nie miałam dochodów :confused: bo ja się na tym nie znam słucham co mi inni powiedzieli
mój szef miał mi wypełnić pit ale nie wypełnił bo nie mam dochodów i pytał się księgowej i mówił że pit-u nie muszę wypełniać bo nie mam dochodów ale dlatego ze później będę starać się o rodzinne to muszę sobie wypełnić sama pit 37 z dochodem zerowym żebym później mogła właśnie iść po zaświadczenie o zarobkach :confused:

wiec zrobiłam jak mówili najwyżej pojadę do poprawki trudno :baffled:

ale byliśmy z pit-em R już chcieliśmy jechać a przyszedł jeszcze jeden pit z jego zakładu pracy za 3 dni i na nowo szybko wypełniałam w urzędzie bo R stał w kolejce już sporo ludzi było:sorry2:

Gosia,ja jestem na wychowawczym i Zus przysyła mi rozliczenie.A Ty nie jestes na wychowawczym?
Oj,Wisienka ... u mnie juz dwoje chorych,taki sezon przedwiosenny na choroby.Zdrówka...

Witam z rana:-) promiennym usmiechem;-).

ano właśnie niestety taki czas chorobowy...

kurka ja też nie dostałam jeszcze rozliczenia, tzn dostałam z pracy ale do końca sierpnia byłam na wychowawczym i z tego okresu nie mam nic :no: przeszukałam już nawet wszystkie papiery w razie gdyby mi wysłali we wrześniu ale nie mam...

a dziewczyny - koleżanka chce kupić matę edukacyjną, może któraś ma jeszcze i chciałaby sprzedać?

reklama
Do góry