normalnie szok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
normalnie szok
He,ja tez planuję porządek w szafie w sypialni,ae na razie to tylko plany:
Ja dziś zaplanowałam sobie zrobienie porządku w dużej szafie z suwanymi drzwiami, mam tam całą zawaloną szafę, a kupę rzeczy jest nieużywanych, np mam całą masę książek, których nie czytamy, bo są już przeczytane, albo nikogo z domowników nie interesują. Przegladam to wszystko i wywalam albo do śmieci albo do piwnicy. Narazie mały odpoczynek, bo Tomek wyjechał na zakupy, a z Oliwką trochę ciężko się układa, bo wszystko mi rusza![]()
Powodzenia,dasz radę.hej dziewczyny!!!
ależ plucha u nas, pełno brudnego, mokrego śniegu. Jestem wykończona jakaś po pracy, nic mi się nie chce, a tu sterta papierów do przejrzenia na jutroDobrze, że Artur dziś późnym wieczorem wraca z tego Zakopanego, bo wymiękam już sama z dziećmi od 3 dni i w ogóle ze wszystkim. Wczoraj załapałam się na odśnieżanie
, ciężka robota, mam nadzieję, że to było ostatni raz w życiu
![]()
A ja od rana wkuwalam testy na prawko bo wczoraj je dopiero dostalam na plycie po polsku a teraz dopiero udalo mi sie zrobic 0 bykow a idzie w tescie zarobic az 110 na 30 pytan ,ochhhhhhhh ale jestem przeszczesliwa:-) metlik w glowie mam nie ziemski ale coz zrobic .