reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) Zmęczona jestem, więc tylko na chwilkę:-p

Tak się zastanawiam co może mnie bardziej zadziwić w ostatnich czasach:confused: 13letni ojciec i 15letnia matka czy gra, gdzie "za pomocą myszki komputerowej obmacuje się, bije, a potem gwałci kobiety":dry::szok:

Miłego popołudnia:happy:

bry
ziiimno jakoś

Irtasiu szybkiego wyjaśnienia sprawy, kurcze ale ktoś Wam narobił :-(

co do gry to w szoku jestem wielkim...

:szok::szok::szok: już nie mają co wymyślać chyba :no:

Zdrówka dla chorujących :tak:

Ja dziś zaplanowałam sobie zrobienie porządku w dużej szafie z suwanymi drzwiami, mam tam całą zawaloną szafę, a kupę rzeczy jest nieużywanych, np mam całą masę książek, których nie czytamy, bo są już przeczytane, albo nikogo z domowników nie interesują. Przegladam to wszystko i wywalam albo do śmieci albo do piwnicy. Narazie mały odpoczynek, bo Tomek wyjechał na zakupy, a z Oliwką trochę ciężko się układa, bo wszystko mi rusza :dry:

hej dziewczyny!!!
ależ plucha u nas, pełno brudnego, mokrego śniegu. Jestem wykończona jakaś po pracy, nic mi się nie chce, a tu sterta papierów do przejrzenia na jutro:baffled: Dobrze, że Artur dziś późnym wieczorem wraca z tego Zakopanego, bo wymiękam już sama z dziećmi od 3 dni i w ogóle ze wszystkim. Wczoraj załapałam się na odśnieżanie:dry:, ciężka robota, mam nadzieję, że to było ostatni raz w życiu:zawstydzona/y::confused:

A ja od rana wkuwalam testy na prawko bo wczoraj je dopiero dostalam na plycie po polsku a teraz dopiero udalo mi sie zrobic 0 bykow a idzie w tescie zarobic az 110 na 30 pytan ,ochhhhhhhh ale jestem przeszczesliwa:-) metlik w glowie mam nie ziemski ale coz zrobic .

Irtasiu,pózniej będziesz trzaskac te testy w kilkadziesiąt sekund;-).
Gra:szok:-bez komentarza:baffled:.

:
Ja dziś zaplanowałam sobie zrobienie porządku w dużej szafie z suwanymi drzwiami, mam tam całą zawaloną szafę, a kupę rzeczy jest nieużywanych, np mam całą masę książek, których nie czytamy, bo są już przeczytane, albo nikogo z domowników nie interesują. Przegladam to wszystko i wywalam albo do śmieci albo do piwnicy. Narazie mały odpoczynek, bo Tomek wyjechał na zakupy, a z Oliwką trochę ciężko się układa, bo wszystko mi rusza :dry:
He,ja tez planuję porządek w szafie w sypialni,ae na razie to tylko plany:-D
hej dziewczyny!!!
ależ plucha u nas, pełno brudnego, mokrego śniegu. Jestem wykończona jakaś po pracy, nic mi się nie chce, a tu sterta papierów do przejrzenia na jutro:baffled: Dobrze, że Artur dziś późnym wieczorem wraca z tego Zakopanego, bo wymiękam już sama z dziećmi od 3 dni i w ogóle ze wszystkim. Wczoraj załapałam się na odśnieżanie:dry:, ciężka robota, mam nadzieję, że to było ostatni raz w życiu:zawstydzona/y::confused:
Powodzenia,dasz radę.
A ja od rana wkuwalam testy na prawko bo wczoraj je dopiero dostalam na plycie po polsku a teraz dopiero udalo mi sie zrobic 0 bykow a idzie w tescie zarobic az 110 na 30 pytan ,ochhhhhhhh ale jestem przeszczesliwa:-) metlik w glowie mam nie ziemski ale coz zrobic .

Trzymam kciuki,ja jakos nie mogę sie zmobilizować,by sie zapisać na prawko:baffled:

reklama
Hej
mam podły humor :( nie mam juz cierpliwosci do Zosi:-(
niech zaswieci slonce a wroce do normalnego zycia to chyba przez ta pogode...

Kasiad
nie wyrzycaj książek nie wiadomo kiedy się jeszcze przydadzą, lepej je wyniesc do piwnicy:tak:

Do góry