agusia9915
Matka wariatka
jaka piosenka nadaje sie do prezentacji dla TATY od 5 latka(tata przychodzi w odwiedziny w dniu swoich urodzin)?

plis

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaka piosenka nadaje sie do prezentacji dla TATY od 5 latka(tata przychodzi w odwiedziny w dniu swoich urodzin)?plis
takchomiczki teraz naliczyłam z 5-6
juz nie liczę bo co patrzę to ich więcej
:
Kiedys kupilam program to wlasnie musialam wejsc na link podany na emailu a tu nic tylko ten zakichany list a moim zdaniem to oni powinni miec IP widoczne alboIrtasia, gadałam teraz z Tomkiem i faktycznie IP nie muszą znać, ale jeśli oprogramowanie zostało wysłane na skrzynkę mailową, to muszą znać adres mailowy, na który wysyłali program. No chyba, że jakoś inaczej był program przekazywany, ale podejrzewam, że na skrzynkę mailową właśnie![]()
ja tez uwielbiam Arkę Noego i chyba nawet z tych samych powodów;-):-)Agusia zawsze do usług;-)
Ja osobiście uwielbiam Arkę Noego, Milence też się podoba. Ja mam do nich jakiś szczególny sentyment, bo Arkę załozył m. in. Litza (ten z dredami), który kiedyś, jak jeszcze słuchalam metalu, to grał w kultowych Acid Drinkersach. I ten rockowy czad, choc oczywiście bardzo złagodzony, słychać w ich graniu![]()