reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miśka jest jest choc ja wcale jakas mega opalona to nie jestem nie bylo czasu na lezenie zreszta ja tego nie lubie ale sie naplywalam super

no i turcja mega kraj ----- podrobek ha ha ha kupilam kilka rzeczy dla szpanu a co tam spodnie disla dolce gabane versace la martina ha ha ha :-D:-D:-D

a dla dzieci jest wszystko jesli chodzi o ubrania nprawde bylam w szoku :szok: tylko jakosc sredniawa bym powiedziala jak to podroby

reklama
Hej dziewczyny!
Ja rowniez zycze udanego dnia:tak:.
Nareszcie mam zasilacz od laptopa i łatwiej bedzie mi zajrzec choc na chwilke.Rano nie mam ochoty oczu otwierac,bo naokolo pełno pudełek,ciasno i tyyyyyle pracy:baffled:.
Nie widac konca remontu,mam wrazenie,ze Jacek jakos wolno to robi wszystko:baffled:.Trzy dni sie meczy i moze dzis dopiero bedzie malował.
Wsawac musze przed 7,chodze pozno spac,nie mam siły!!!!!!!!!!!:angry:;-)
I jeszcze pogoda fatalna:dry:,weekend ma byc zimny:dry:

Witam dzieciaki już w szkole a ja trochę korzystam i zaglądam do Was Wczoraj byłam na imprezie zorganizowanej przez Instytut Pampers Fajnie było i ciekawych rzeczy sie dowiedziałam A wydawałoby sie że wszystko już wiem Gabi szalala w baseniku z piłkami i nie mogłam jej wyciągnąć a potem szybko do domu bo zaczęła strasznie krzyczeć i nie chciała siedzieć w wóżku Wkurzyłam sie na maksa ale starałam stłumic gniew Czasmi już mnie to wkurza że nie mogę na nikogo liczyć i zastanawiam się ile jeszcze wytrzymam Wojtek ma przeczytac lekturę i nie chce wogóle Zuzia wyrosla zwiększości rzeczy i po trochu kupuję bo dostaliśmy pomoc na ten cel z MOPS NIe chce żeby odstawała od inych dzieci Z mężem też nie bardzo sie dogadujemy ma pretensje nie wiadomo to kogo że mial 3 tygodnie urlopu iwogóle nic dla siebie nie zrobil Ja mu tylko powiedziałam ze w takim razie powinien być sam a nie zakładać rodzinę Nie wiem może p o40 u facetów tak jest No już nie narzekam Miłego dnie KObietki :-)

Witam :-) juz jestem troszke w lepszym nastroju :tak: ale wczoraj to myslalam wieczorem za zawalu dostane tak mnie strasznie w klatce cislo i serce dziwnie walilo i duszno mi bylo :dry:

reklama
i ja sie witam

Tycia gratulacje dla Bartusia....super masz syna...

u nas też ponuro i mglisto..a wczoraj 26 stopni w cieniu i słońce miałam...rany, ale ta pogoda kapryśna...

w ogóle to dobry dzień miałam...mimo,ze wyjazd do kuzynki sie nie wypalił.....

Do góry