reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam cioteczki :-D ja już zdążyłam isć do biblioteki pożyczyłam sobie 5-cio tomową sagęOcalenie - Kingsbury Karen, Smalley Gary - ksiegarnia.wysylkowa.pl rodziną Jeden kryminał Zuzia taż pożyczyła akie poczytajki ;-) i zaraz zabieram sie za robienie kopytek na obiad Gabi śpi mąż ma urlop to mam trochu luzu ;-) Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
hej
dzieć mi przed 6 wstał, do 10,30 marudził i padł. teraz śpi ufff

dzisiaj monsz wraca, jakiś obiado muszę wymyślić, rozleniwiłam się przez ten tydzień niegotowania hehe

Witam kobietki...

Filip oglada grzecznie bajki, jestem w szoku, bo prawie wszystko nadrobiłam..ufff...
Mąż u rodziców coś tam grzebie , bo trzeba przed weselem, a oni nie umieją:baffled: i mnie wkurza, bo ja gotuje a on tam je...wrrr

pogoda sie poprawiła..na szczęście, bo w piątek przeżyłam koszmar burzowo-wietrzny, największy w swoim życiu i mam nadzieje, ze więcej nie będę miała zaszczytu...

no i muszę sie wziąć za porządki w szafie, bo dużo rzeczy nieużywanych, Filip wyrósł z wielu, czas trochę obeznać sie co trzeba na jesień kupić...

czesc kobitki
mam pytanie do tej co lubuje sie w kawie davidoff juz nie pamietam ktora ale wiem ze taka jest mam pytanie jaka jest roznica miedzy biala a bordowa ( klory opakowania)
teraz mam bordowa ale widzialam biala- wracam do mojej kawusi i wlaczam kuchnie tv chwila dla mnie az` maly wstanie

ja popijam czasem davidoffa..i mam bordowa..nigdy białej nie miałam, nie wiem jak róznica...
Ale o ile pamiętam to aga pije tą kawkę...

reklama
Do góry