reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

DZiękuję impreza udana:-D Zuzia zadowolona z prezentów troszkę uzbierała do skarbonki grosikow będzie na sweterek Ja też dostałam 2 książki OD męża "Dom na rozlewiskiem ",od siostry "DZIka lawenda " od przyjaciólki krem z biodermy na naczynka tort się udał był troszkę inaczej ubrany slodycze i owoce cieszyły sie dużym powodzeniem Garczki umyte ja wykąpana można poczytac ;-) a zapomniałabym od mamy dostalam 50 zł :szok:i mąż mi powiedzial ze jak nie kupie z tych pieniędzy coś dla siebie to mnie "zabije ";-) bo zawsze jak coś dostaje rzadko bo rzadko to dokładam do budżetu domowego .Pomyślimy zobaczymy Dobranoc do jutra

reklama
I ja witam zd ązyłam już być na zakupch bo takie drobiazgi mi brakowaly na dzisiejsza imprezke Wojtek z Zuzia jak zwykla wojna a Gabrysia tylko chodzi i pokazuje im paluszkiem nunu albo ciiiii Wczoraj zrobiłam tort bardzo podobny do tego na załączonym zdjęćiu POZATYM BęDą OWOCE I DROBNE CIASTECZKA sok kawa i herbatka IRTASIA PRZEPRASZAM:zawstydzona/y:
Za co??:confused:

witam :-)
rozalka witamy:tak::tak::tak:

Ja dopiero wczoraj dowiedzialam sie przypadkiem ze moj 5-letni Chris lubi metalice i ace dc :baffled::-D Sam puscil sobie w internecie metalike udawal ze gral na gitarze trzepal glowa i wogole niedoopisania :-D i teraz juz wiem dlaczego nie gibal sie przy naszej muzyce bo twierdzi ze metal jest ulubiony:-DSmiesznie to wyglada u tak malego dziecka:-D

reklama
Do góry