reklama
Oj Joasiek ja po mimo ze jeszcze nie mam mieszkania na glowie to juz mi brak czasu na wszystko....a co dopiero Wy z tym wszystkim.....masz prawo nas tu zaniedbywac...choc szkoda ze tak rzadko zagladasz....
Irtasiu fajnie ze zajzalas....
Milego wieczorku Babeczki.....
Irtasiu fajnie ze zajzalas....
Milego wieczorku Babeczki.....
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No całe szczęście,już sie martwiłam.Pa kochana.Zaglądaj do nas.Witam kobitki:-)
Dojechalam szczesliwie wkoncu:-) no i musialam do was zajrzec
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Karola,koszula przyszla za mała bo Ty nie doczytalas wymiarow?Inny kolor byl juz pretekstem do wymiany na koszt sprzedajacego.No chyba,ze na aukcji było napisane,ze kolor jest inny niz na zdjeciu.ale jestem wkurzona na maxa juz tydzien krece sie w kolko z koszulka z allegro koniec juz tam nic nie kupuje najwyzej dla szymka dla nas nic nic nic
miala to byc niespodzianka ok kupilam koszulke diesla oryginal przyszed ups za maly i zupelnie inny kolor no to odeslalam wymiana na wiekszy kolor podobno innego nie ma no ale sie podobal mezowi wiec ok. dzis przyszla i wada na napisie jakby niedolali centralnie na srodku na literze E bialej mazi co tworzy napis ( cholera nawet nie wiem jak to opisac) i co i znow mail de wada i czekam na odpowiedz cholera wiecej za przesylke wydam nic to warte.
juz napisalam ze niech wymienia na polo i doplace 70zl juz nie chce tej koszulki
no a teraz relax przy wodzie a wieczorme ma byc tzw. osiedlowy grill ale cos pogoda zaczyna sie zmieniac.oby nie padalo
Co do drugiej sztuki,skoro jest wadliwa,to oni za to placa!!!Mam wrazenie,ze sami kupili te koszule z jakiegos outletu,ze zwrotow i teraz szukaja naiwnych.
Karola,nie dawaj sie naciagac.
Witaj Irtasiu w kraju:-).
cześć laski
u mnie masakra, moja dieta, brak niani, kupa sprzątania...
przez to wszystko chodzę zła jak osa i warczę na dziewczynki - bez sensu....
dzisiaj mam zamiar ponadrabiać zaległości bo mi Was brakuje i może mi się przy okazji humor poprawi ;-)
u mnie masakra, moja dieta, brak niani, kupa sprzątania...
przez to wszystko chodzę zła jak osa i warczę na dziewczynki - bez sensu....
dzisiaj mam zamiar ponadrabiać zaległości bo mi Was brakuje i może mi się przy okazji humor poprawi ;-)
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej nadrabiam własnie zaległosci, ostatnio nie miałam czasu tu zagladnąć (oczywiscie przez remont)
ale kupiłam wczoraj prezent urodzinowy dla meża, na pewno mu się spodoba :-)
Zegarek Timex T2B941 (męski) - Fashion and Classic :: Eleganckie : Perpetual Calendar
ale kupiłam wczoraj prezent urodzinowy dla meża, na pewno mu się spodoba :-)
Zegarek Timex T2B941 (męski) - Fashion and Classic :: Eleganckie : Perpetual Calendar