reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Oj Joasiek ja po mimo ze jeszcze nie mam mieszkania na glowie to juz mi brak czasu na wszystko....a co dopiero Wy z tym wszystkim.....masz prawo nas tu zaniedbywac;)...choc szkoda ze tak rzadko zagladasz....
Irtasiu fajnie ze zajzalas....:)

Milego wieczorku Babeczki.....

fajnie ze szczesliwie zajechaliscie IRTASIA!!! milego pobytu i jak bedziesz mogla- zagladaj!!!

ale jestem wkurzona na maxa juz tydzien krece sie w kolko z koszulka z allegro koniec juz tam nic nie kupuje najwyzej dla szymka dla nas nic nic nic :wściekła/y:

miala to byc niespodzianka ok kupilam koszulke diesla oryginal przyszed ups za maly i zupelnie inny kolor no to odeslalam wymiana na wiekszy kolor podobno innego nie ma no ale sie podobal mezowi wiec ok. dzis przyszla i wada na napisie jakby niedolali centralnie na srodku na literze E bialej mazi co tworzy napis ( cholera nawet nie wiem jak to opisac) i co i znow mail de wada i czekam na odpowiedz cholera wiecej za przesylke wydam nic to warte.

juz napisalam ze niech wymienia na polo i doplace 70zl juz nie chce tej koszulki :eek::wściekła/y:

no a teraz relax przy wodzie a wieczorme ma byc tzw. osiedlowy grill ale cos pogoda zaczyna sie zmieniac.:eek::shocked2:oby nie padalo
Karola,koszula przyszla za mała bo Ty nie doczytalas wymiarow?Inny kolor byl juz pretekstem do wymiany na koszt sprzedajacego.No chyba,ze na aukcji było napisane,ze kolor jest inny niz na zdjeciu.
Co do drugiej sztuki,skoro jest wadliwa,to oni za to placa!!!Mam wrazenie,ze sami kupili te koszule z jakiegos outletu,ze zwrotow i teraz szukaja naiwnych.
Karola,nie dawaj sie naciagac:no:.
Witaj Irtasiu w kraju:tak::-).

Witam sie nocą...

U nas po małej imprezce parapetówkowej...
Filip poszedł spać o 23:30
Ja nie wiem skąd tyle sił ma...

Ja od kilku dni mam młyn, przestawianie, sprzątanie...jakoś tak sie juz zapuściło

cześć laski
u mnie masakra, moja dieta, brak niani, kupa sprzątania...
przez to wszystko chodzę zła jak osa i warczę na dziewczynki - bez sensu....
dzisiaj mam zamiar ponadrabiać zaległości bo mi Was brakuje i może mi się przy okazji humor poprawi ;-)

Witam :-)
Chciałam usiąść na BB wieczorkiem po uśpieniu Oliwki, ale niestety zasnęłam razem z nią :zawstydzona/y: Więc teraz póki mała śpi, spróbuję nadrobić moje zaległości.

Ja od ponad roku pierwszy raz zostawilam moja Jenni z babcia i mam wyzuty sumienia i za nia tesknie:sorry: i zaraz do niej jade chociaz wiem ze krzywda jej sie niedzieje :sorry: ale jakos bez niej dziwnie sie czuje:tak:

reklama
Do góry