reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witajcie!
U nas upalnie, codziennie chodzimy na wode, Zosia w swoim zywiole, dlategoż rzadko teraz tu siedze, buxka!!!
U nas upalnie, codziennie chodzimy na wode, Zosia w swoim zywiole, dlategoż rzadko teraz tu siedze, buxka!!!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
No prosze, my ciepła szukalismy taki kawał świata, a w Polsce takie upały
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Tyły mam na BB jak 150 :-( Nie mam kiedy tu wchodzić... są dni że zajrzę i coś poczytam ale czasu na pisanie wciąż brak Nie wiem kiedy sie odrobię i będzie lepiej..... na razie jeżdżę codziennie na naszą "budowę" bo tak teraz nasz przyszły dom wygląda, potem Milenka i jazda po sklepach w poszukiwaniu różnych dupereli, wieczorem praca... jakoś marnie u mnie z tym czasem
Padam na pysk dzisiaj po pracy w ogrodzie na 33-stopniowym upale
Padam na pysk dzisiaj po pracy w ogrodzie na 33-stopniowym upale
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Witam nocna pora....
MISKA super ze tak WAm fajnie w cieplym jak Polska kraju, udanego wypoczynku!!!!
ROZALKA nie smutaj sie, juz jutro bedziesz jak skowronek!!!;-):-)
a gdzie nam sie podziala GOSIA, GOSIA hej hej!!!! jestes juz na wakacjach?brakuje Cie tu!
AGA wracaj do nas tez, tez brakuje CIE tu!
AGUSIA pisz wiecej brakuje CIE tu..
w ogole wiekszosci brakuje ..no ale lato wszystko tlumaczy....
dobranoc kochane!!!!
MISKA super ze tak WAm fajnie w cieplym jak Polska kraju, udanego wypoczynku!!!!
ROZALKA nie smutaj sie, juz jutro bedziesz jak skowronek!!!;-):-)
a gdzie nam sie podziala GOSIA, GOSIA hej hej!!!! jestes juz na wakacjach?brakuje Cie tu!
AGA wracaj do nas tez, tez brakuje CIE tu!
AGUSIA pisz wiecej brakuje CIE tu..
w ogole wiekszosci brakuje ..no ale lato wszystko tlumaczy....
dobranoc kochane!!!!
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam Kobiety,
u nas dzis tez swieci slonce !!!!Tylko ze temperatura nie jest za wysoka.
Udanego dnia Babencje.
u nas dzis tez swieci slonce !!!!Tylko ze temperatura nie jest za wysoka.
Udanego dnia Babencje.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale jestem wkurzona na maxa juz tydzien krece sie w kolko z koszulka z allegro koniec juz tam nic nie kupuje najwyzej dla szymka dla nas nic nic nic
miala to byc niespodzianka ok kupilam koszulke diesla oryginal przyszed ups za maly i zupelnie inny kolor no to odeslalam wymiana na wiekszy kolor podobno innego nie ma no ale sie podobal mezowi wiec ok. dzis przyszla i wada na napisie jakby niedolali centralnie na srodku na literze E bialej mazi co tworzy napis ( cholera nawet nie wiem jak to opisac) i co i znow mail de wada i czekam na odpowiedz cholera wiecej za przesylke wydam nic to warte.
juz napisalam ze niech wymienia na polo i doplace 70zl juz nie chce tej koszulki
no a teraz relax przy wodzie a wieczorme ma byc tzw. osiedlowy grill ale cos pogoda zaczyna sie zmieniac.oby nie padalo
miala to byc niespodzianka ok kupilam koszulke diesla oryginal przyszed ups za maly i zupelnie inny kolor no to odeslalam wymiana na wiekszy kolor podobno innego nie ma no ale sie podobal mezowi wiec ok. dzis przyszla i wada na napisie jakby niedolali centralnie na srodku na literze E bialej mazi co tworzy napis ( cholera nawet nie wiem jak to opisac) i co i znow mail de wada i czekam na odpowiedz cholera wiecej za przesylke wydam nic to warte.
juz napisalam ze niech wymienia na polo i doplace 70zl juz nie chce tej koszulki
no a teraz relax przy wodzie a wieczorme ma byc tzw. osiedlowy grill ale cos pogoda zaczyna sie zmieniac.oby nie padalo
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karola,rzeczywiscie wkurzajaca sytuacja z ta koszulka. A to oni nie powinni placic za przesylke???? Przeciez to ich wina.