reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Zmykam gotować obiadek...
choć taki mi szkoda, bo jakiś dziwnie necik chodzi o tej porze i to szybko...

Ewamat
:-D

reklama
Tyły mam na BB jak 150 :-( Nie mam kiedy tu wchodzić... są dni że zajrzę i coś poczytam ale czasu na pisanie wciąż brak :no: Nie wiem kiedy sie odrobię i będzie lepiej..... na razie jeżdżę codziennie na naszą "budowę" bo tak teraz nasz przyszły dom wygląda, potem Milenka i jazda po sklepach w poszukiwaniu różnych dupereli, wieczorem praca... jakoś marnie u mnie z tym czasem :dry:

Padam na pysk dzisiaj po pracy w ogrodzie na 33-stopniowym upale :szok:

Miśka fajnie ,że zajrzałaś.Udanego urlopu.
Joasiek oj,oj!Zaglądaj częściej i Milenke nam pokaż!Super,że Jesteś.

a mi sie nic nie chce,jakiś leń mnie dopadł....nawet pisać mi sie nie chce...:sorry2:

Witam nocna pora....

MISKA super ze tak WAm fajnie w cieplym jak Polska kraju, udanego wypoczynku!!!!

ROZALKA nie smutaj sie, juz jutro bedziesz jak skowronek!!!:tak:;-):-)

a gdzie nam sie podziala GOSIA, GOSIA hej hej!!!! jestes juz na wakacjach?:confused:brakuje Cie tu!

AGA wracaj do nas tez, tez brakuje CIE tu!
AGUSIA pisz wiecej brakuje CIE tu..
w ogole wiekszosci brakuje ..no ale lato wszystko tlumaczy....

dobranoc kochane!!!!

Witam.Pustki na BB.Ale co tam ja na posterunku,Kuba spał do 7.00,ostatnio coraz częściej.
Jutro mąż wraca,huraaaa,:-D
Dziś zakupy,trzeba obiadek na jutro dobry przygotowac,może jakieś ciacho.:tak:

Witam Kobiety,
u nas dzis tez swieci slonce !!!!Tylko ze temperatura nie jest za wysoka.
Udanego dnia Babencje.

ale jestem wkurzona na maxa juz tydzien krece sie w kolko z koszulka z allegro koniec juz tam nic nie kupuje najwyzej dla szymka dla nas nic nic nic :wściekła/y:

miala to byc niespodzianka ok kupilam koszulke diesla oryginal przyszed ups za maly i zupelnie inny kolor no to odeslalam wymiana na wiekszy kolor podobno innego nie ma no ale sie podobal mezowi wiec ok. dzis przyszla i wada na napisie jakby niedolali centralnie na srodku na literze E bialej mazi co tworzy napis ( cholera nawet nie wiem jak to opisac) i co i znow mail de wada i czekam na odpowiedz cholera wiecej za przesylke wydam nic to warte.

juz napisalam ze niech wymienia na polo i doplace 70zl juz nie chce tej koszulki :eek::wściekła/y:

no a teraz relax przy wodzie a wieczorme ma byc tzw. osiedlowy grill ale cos pogoda zaczyna sie zmieniac.:eek::shocked2:oby nie padalo

reklama
Karola,rzeczywiscie wkurzajaca sytuacja z ta koszulka. A to oni nie powinni placic za przesylke???? Przeciez to ich wina.

Do góry