reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no tak tez pomyslalam ze moja wina bo i tak bym ja wymieniala bo za mala choc w sumie rozmiar sprawdzalam i myslalam ze bedzie ok ale inny fason i juz było nie tak wiec dlatego wrzucilam im 10zł na przesyłke zwrotna teraz dorzycam 64zł i kupie ta drozsza napewno bedzie ok bo juz kiedys tej firmy kupowalam ubrania i wszystko gralo i pan juz telefonicznie mnie zapewnial ze ok ze =najwyzsza jakos i oryginal poswiadcza wlasnym chonorem wiec oby bylo ok. bo inaczej to dostane jebla.

zegarek fajny udany prezencik :tak:

reklama
Witam.Dzis cały dzień byłam zajęta,najpierw sprzątanko,zakupy,a potem rodzice przyszli.Po południu na spacerek wyszliśmy,Kuba sie wyszalał i zasnoł przy mleku na kolacje.
czekam na mężulka,ciekawe o której będzie,podobno pózno.:tak:

hej
u nas też wczoraj byli moi rodzice ;-)
a dzisiaj my idziemy do nich i do mojej babci, niech laski po trawce pobiegają trochę
miłej niedzieli :-D

Witam babeczki.Mąż wrócił o 3.00 troche pogadaliśmy i efekt taki,że jestem nie wyspana.:tak:

Czesc Dziewczyny i Chłopaki;)

Ja tylko na sekundkę......wpadlam sie przywitac i pozegnac......
Ide do pracy i zaraz po niej zmykamy na urlop:)))))
Zyczcie mi ladnej pogody bo ma byc do dupy:((((....ale to jest normalne w moim przypadku, zawsze tak jest jak gdzies jade....hihi

Ach jeszcze cos moja Jula pewnie po powrocie bedzie miala ospe:(( Oliwka siostry juz ma takze w jej przypadku to chyba tylko chwile zanim wysypie......ach ale bedzie....

Ściskam Was Babeczki i dzieciaszki....BUZIAKI:*****

Witam,:tak::tak::tak::tak::tak:

Nuśka udanego urlopu, swietnej pogody, no i tego zeby Julka jednak nie zachorowala. Baw sie dobrze!!!

Udanego dnia wszystkim:tak::tak::tak:

Witam :-)
Dziś nigdzie nie jedziemy, siedzimy w domu, muszę trochę posprzątać chałupę, bo już się o to prosi.

Nuśka, ślicznej pogody na urlopie Ci życzę i żeby Julcię ominęła ospa :tak:

reklama
Do góry