reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej, dziewczyny, jestem teraz dwa tygodnie w mom rodzinnym domu i do netu mam dostęp z doskoku- znaczy gdy nie używa go moja siostra:crazy:
Ja cieszę się, że chrzciny mamy już za sobą- dla mnie to nic przyjemne4go nie było... A co do księży, to ja zawsze trafiałam na okropnych. Ja na studiach mieszkałam już z Grzegorzem jeszcze wtedy bez ślubu i kiedyś przed świętami ksiądz dał mi warunkowe rozgrzeszenie- tzn. powiedział, że jeśli się wyprowadzę to do komunii przystąpić mogę, a jak nie, to już nigdy nie mogę jej przyjmować. Podobnych sytuacji było więcej.. No i teraz do Kościoła nie chodzimy...

reklama
U mnie też nie było nauk przed chrztem. Szkoda, bo może nie mielibyśmy takiej wpadki podczas samego chrztu. Na pytanie "o co prosicie" zamurowało nas, chociaż ja szybko zorientowałam się, że trzeba powiedzieć "o chrzest" i powiedziałam nieśmiało pod nosem, ale xiądz nie usłyszał i rodzice zaczęli nam głośno podpowiadać. :zawstydzona/y:

U nas problemu nie robią, choć zależy od księdza, bo proboszcz strasznie się rzuca jak ktoś ma "wykroczenia" kościelne:angry::angry:
U nas chrzestnymi są mój brat i bratowa Tomka...może do następnego będzie moja siostra i brat Tomka - za jakieś 5 lat :-D:-D:-D:-D

Joasiek mogłabyś mi polecić jakiś dobry hotel w Krakowie? Cena - byle nie najwyższa ;-);-);-), no i blisko centrum najlepiej..:-):-) Szukam sonie w necie, ale może Ty lepiej znasz opinie..

Ojoj mysia23 obawiam się że niewiele mogę Ci pomóc, ja nigdy tutaj w żadnym hotelu nie nocowałam, nie znam ani cen, ani warunków tam panujących :no:

kiedy ja nadrobie tyle zaległości w czytaniu???????teraz jestem z doskoku,bo kręcę sie tu i tam,żeby czas mi szybciej minął do przyjazdu męża,a będzie już z nami za 2 tyg i 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do chrzcin,to ksiądz nie dał podpisu mojej szwagierce na kartce po spowiedzi,bo mieszka z facetem bez ślubu...efekt był taki,,ze sama ten podis podrabiała(to było dzień przed chrzcinami) i powiedziała,że wiecej do spowiedzi nie pójdzie.księża sami robią sobie "przewciwników" takimi zachowaniami.normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera!!!mojego męża o takie rzeczy pytał,że ja na jego miejscu wyszlabym z konfesjonału i zwymyslała księdza od zboczeńców,ale jego tak zatkało,że odpowiadał cos tam machinalnie.oczywiście do spowiedzi wiecej nie pójdzie...

Cześć!
czytałam że macie body z early days :-). mam pytanie: Czy te sprzedawane na allegro w 3, 5, 7 pakach to są te fajne body ? Jak wypadają rozmiarowo. My mamy teraz rozmiar 68.
pozdrawiamy

MamaTygrysa: tak, to są te fajne body :tak: Ja kupowałam 3-packi po 20zł, ostatnio widziałam je u innego sprzedawcy za 23zł.
Moja córcia też nosi rozmiar 68 w tej chwili i bodziaczki 68 są na nią akurat w sam raz, będą pasowały może jeszcze przez miesiąc.

Kurcze, nie mam kiedy nawet popisać na BB, wzięłam się za pracę mgr, do tego dom na głowie...:no::no::no: tylko czasem sobie czytam i coraz mniej sie udzielam:-:)-:)-(

reklama
mysia23 pisz pisz.. tzn swoją pracę mgr! Odbijesz sobie skrobanie na forum jak się z nią uporasz :tak: Trzymam kciuki, dobrze wiem jak ciężko jest się zmobilizować, sama miałam z tym ogroooomne problemy choć nie miałam jeszcze wtedy dziecka na głowie :sorry2:

Do góry