reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witamy po takim czasie :) ale milo :)

ja dzis padam na nos i cycki maly nic a nic w dzien nie spal zasnal o 20 a od 16 juz caly czas marudzi az mnie nosilo i do tego dostalam @ wiec wszystko na raz w koncu posprzatalam po calym dniu i ide sie legnac - a mial byc fajny tydzien cholender.

nareszcie jakis ruch, dawno nie widziane twarze;-):tak:
AGA witamy back home! stesknilysmy sie bardzo!!!
PATCH no mamy nadzieje ze tym razem na stale!
GOSIA bardzo Cie tu brakowalo!

JOANNA ja pozno ale szczerze wszystkiégo NAJ NAJ z OKAZJI ROCZNICY, fajne zdjecie ze slubu!!!

MYSIA nie daj sie zwariowac,porzadek porzadkiem, ale life must be fun!

OLIWIECZKA czekamy na fotki nowego kolorku!!!

a tak w ogole witam sie noca bo dopiero teraz mam czas na BB, ciagle gdzies jedziemy albo przyjmujemy gosci (z okazji wizyty tesciowej) i jest OK...:tak:

i ja sie Witam;-)
pogoda do duuu... :-(nie ma co robić :no:maluchy szaleją buty mam porozrzucane po całym mieszkaniu:szok:
a ja humorek mam jakiś tez nie najlepszy ale dzisiaj idę na rolki to trochę sie rozluźnie:tak:

Czesc,
u nas dzis pogoda do bani, do tego glowa mnie boli . Milena kolejna noc marudzila, a ja teraz ledwo co patrze na oczy.:dry:

reklama
Do góry