reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Patch witaj ponownie !!!!!
Joanna73
uzależniona od BB
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Joanna fajne zdjecia. I slub cywilny mialas. I rzeczywiscie loki i chyba ciemniejsze wlosy mialas??
Joanna73
uzależniona od BB
cywilny i kościelny też a włosy zapuszczałam przez caly okres narzeczeństwa a potem jak Wojtek sie urodził obcięłam na krótko a teraz ze względu na chorobę muszę mieć krótkie fryzurki
Joanna, fajna z Was para A w dłuższych włosach bardzo Ci ładnie. Czemu nie możesz teraz nosić dłuższych - jeśli to nie za bardzo osobiste pytanie
Mój Tomek ostatnio przez 2 dni skanował wszystkie nasze stare zdjęcia do komputera, te ślubne też, więc jak wróci, to zciągnę je z jego kompa i wreszcie wkleję coś do wątku ze ślubnymi zdjęciami
Mój Tomek ostatnio przez 2 dni skanował wszystkie nasze stare zdjęcia do komputera, te ślubne też, więc jak wróci, to zciągnę je z jego kompa i wreszcie wkleję coś do wątku ze ślubnymi zdjęciami
Joanna73
uzależniona od BB
mam łuszczycę i najbardziej właśnie we włosach najgorzej ze dlugo stosowałam szampony przeciwłupieżowe które nie pomagały wręcz odwrotni wysuszyły i tak już suchą skórę głowy dopiero po wizycie u dermatologa się o tym dowiedziałam i mam takie specjalne mikstury do włosów i najlepiej mieć krótki bo tak musiałabym zgolic calkowicie włosy i nosic chusteczkę zreszta jeżali mi to wszystko nie pomoże to niestety tak będzie :-(ale to się okaże za miesiąc :-(i nawet muszę pilnowac co jem
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witaj!Hej, dziewczyny!! Wreszcie i do nas trafił internet!! Wracam do Was na dobre!!! Ale się cieszę!! Tylko teraz idę Stachowi dać coś zjeść, a później na spokojnie poczytam co u Was i napiszę o nas
Super zdjęcia.Udało mi się zeskanować ślubne zdjęcia ale byłam piękna i młoda i mąz też ;-)jeszcze mial te swoje piękne loki