reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ojej,bidulka.Pewnie sie nie wyspała.byłam wcześniej ....dziecko mnie obudziło bo ją koko (mucha) drażniło ;-)
A mnie i Kube obudził pluszowy piesek,serio.Mąz rano wychodził do pracy(dodatkowej),otworzył okno,a przy nim stał pluszak przywieziony z Karpacza przez siorkę,taki który reaguje na ruch i szczeka,no i musiał wiatr go poruszyć,wiec zaczoł szczekać co chwilkę,az sie obudziliśmy.
do 8 spałammaż jezcze na urlopie do niedzieli wiec korzystamMadzi sie spodziewałam
rozalka a napisz mi prosze czy od Gdyni Chylonia to daleko na plaże jest?
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No trześć dziewczyny!:-)
Zołi śpi a ja robie nastepne zakupy przez neta
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Czesc Dziewczyny,
Milka spi a ja korzystam z chwili wolnego. Udanego dnia wszystkim
Milka spi a ja korzystam z chwili wolnego. Udanego dnia wszystkim
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a co kupujesz??
No trześć dziewczyny!:-)
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Cześć kobitki:-)
Drugi tydzień lenistwa się zacząłPogoda ani trochę inna, żar z nieba, dobrze, ze sa parasole i wiatr od morzaWłasnie zaczyna mi schodzic skóra z pleców, mam nadzieje, ze do powrotu wyrównam opaleniznę. Wiki ma się dobrze, chociaz chyba ma alergię na chlor w basenie, bo nie radzimy sobie z krostkami na ....i ani sudokrem, ani bepanten, ni alantan sobie nie radza z tym cholerstwem.Jest bardzo dzielna, podczas posiłków nie robi jazdy, czego sie najbardziej obawiałam. Resztę napiszę po powrocie. Pa:-)
Drugi tydzień lenistwa się zacząłPogoda ani trochę inna, żar z nieba, dobrze, ze sa parasole i wiatr od morzaWłasnie zaczyna mi schodzic skóra z pleców, mam nadzieje, ze do powrotu wyrównam opaleniznę. Wiki ma się dobrze, chociaz chyba ma alergię na chlor w basenie, bo nie radzimy sobie z krostkami na ....i ani sudokrem, ani bepanten, ni alantan sobie nie radza z tym cholerstwem.Jest bardzo dzielna, podczas posiłków nie robi jazdy, czego sie najbardziej obawiałam. Resztę napiszę po powrocie. Pa:-)