reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gratuluje wszystkim nowym lutówkom :) !!Bogda-ja tez miałam takie słabe kreski, ale lekarz juz potwierdził, że fasolka jest. Jeszcze jutro ide na pierwsze usg i wtedy bede juz na 200% pewna :) Mdłości nie daja spokoju!!!!Jak sobie z nimi radzicie??

reklama
Bogda, nie mogłaś lepszego prezentu mężowi zrobić ! Już Ci zazdroszczę momentu wręczania "pudełka z niespodzianką"... Ja wprawdzie nie trafiłam na urodziny, ale po zrobieniu pozytywnego testu (jeszcze przed wizytą u gina) zamiast powiedzieć o co chodzi, podarowałam mężowi takie maciupeńkie skarpeteczki - na wszelki wypadek różowo-niebieskie - od tej pory jeżdżą z nim w aucie zamiast maskotki na lusterku :D

Nie wytrzymalam do jutra i wczoraj jak wrocil z pracy powiedzialam:MAM DLA CIEBIE PREZENT CHCESZ GO JUZ TERAZ CZY POCZEKASZ DO PIATKU?(a ze w piatek chcemy zrobic jednak kolacje z rodzicami-urodzinowa-to byloby mi niezrecznie mowic,wole poczekac i dopiero wtedy powiedziec rodzicom)taka bylam przekonujaca,ze nie wytzrymalam i przynioslam Jemu pudeleczko a w nim 3 testy z dwoma kreskami.Na poczatku nie wiedzial co to jest a za moment wziol wdech i oczy Jemu sie tak zaswiecily, buzia zaczela sie radowac tak milo,ze zabraklo mu slow i caly czas sie smial!!!
Wczoraj caly czas mi sie przygladal!!!to smieszne przeciez nic nie widac!
Dzisiaj chce isc do lekarza niech potwierdzi,chociaz pewnie nic nie zobacze. Wlasnie,powiedzcie mi ostatnia@byla 19 maja to ktory to tydzien i dzien dokladnie bo juz zglupialam?
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
A wlasnie a co lekarz juz teraz moze zobaczyc?
papa

Nie moglam otworzyc strony wczesniej wiec powiadamiam Was teraz !

JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100%. GIN POTWIERDZIŁ!!!!!!!

JESZCZE NIE WIERZE!

musze zrobic suwaczek!tylko nie wiem jak!ale moze sie uda!
pozdrawiam Was kochane mamuski i WSZYSTKIE STARAJACE SIE!!!

reklama
Do góry