reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dobranoc nuśka,ale obiecaj,ze będziesz częsciej zaglądać,bo brakuje nam Ciebie i Twojej Pyzuni małej.Ale wiem,wiem...pracaDobra mykam spac.......
DOBRANOC KOBITKI SLOTKICH SNOW
I MILEJ NIEDZIELI JUTRO:*
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Patri jednym słowem w balona Cie zrobili.A nie można reklamować?Kiepska sprawa.
Rozalka, można, ale ja za 3 dni jadę, a nie mam ochoty ani czasu znów biegać i szukać czegoś równie fajnego. Bo pomysł naprawdę mi się podoba. Czemu zdjęcie na zewnatrz nie przedstawia tego co w środku?? O to tylko chodzi.
No i kurna jeszcze te baterie. :-/
I jest mi smutno bo moj chrzesniak <Dawidek> tarfil dzisja do spzitala z zapaleniem pluc:-(siostra zalamana...a byla z nim ostatnio u lekarza i nic nie wykryl.....
uuu biedaczek :-( dużo zdrówka dla niego !!!
Patri tak to już jest na reklamach i opakowaniach wszystko wygląda cudnie i magicznie a naprawde nieraz w środku co innego
rozalka
No rozumiem.A zabawka naprawde fajna i pomysłowa.Może pomyśle o czymś takim dla męża chrześniaczki na urodzinki.Rozalka, można, ale ja za 3 dni jadę, a nie mam ochoty ani czasu znów biegać i szukać czegoś równie fajnego. Bo pomysł naprawdę mi się podoba. Czemu zdjęcie na zewnatrz nie przedstawia tego co w środku?? O to tylko chodzi.
No i kurna jeszcze te baterie. :-/
A w ogóle to witam babeczki-cioteczki.Słonko świeci...ach pięknie.
rozalka
U lala.Super,wklejaj foty.U nas dzis znowu przeslicznie :-) a Jenni wczoraj zaliczyla pierwszy raz kapiel w baseniku na balkonie
Kuba wczoraj też chciał sie wykąpać,ale w misce psa....
reklama
U nas dzis znowu przeslicznie :-) a Jenni wczoraj zaliczyla pierwszy raz kapiel w baseniku na balkonie
witam
Irtasia ja wczoraj też myślałam o kąpieli na balkoniku ale pomyślałam że może za wcześnie ??? i sama nie wiem ale za to Emilka chodziła bez pieluszki i raz się zsiusiała w majtki ale nic nawet nie pisnęła tylko stała zdziwiona ;-)