reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

o witajcie moje drogie:tak:

my po sniadanku jedziemy na dzialke ...albo moze po obiadku...teraz jakies zakupki, spacerek i tyle :) dziś nie sprzatam :rofl2:

reklama
i ja witam ;-)

my zaraz po zakupy ale najpierw z pieskiem a potem na spacerek.... zobaczymy jak to będzie ;-)

pogoda znów piękna :tak:

witam
ja też dzisiaj mam dzień sprzątania właśnie zrobiłam sobie przerwę w myciu okien:sorry2:
a po południu na domek nad jeziorko jedziemy piękna dziś pogoda odrazu samopoczucie lepsze gdy tak słoneczko świeci od rana:tak:

my tez się witamy, nie śpimy już od 6.20 :baffled: więc zaraz będziemy szykować się na pierwszą drzemkę. dziś sprzątam przynajmniej taki mam plan, narazie łazienka, w połowie już wysprzątana, Bartas na zakupach a my idziemy do łóżka bo ktoś mi tutaj marudzi

Właśnie dostalismy zaproszenie na grilla dziś,super,obiad z głowy.A to co zrobiłam ,będzie na jutro,he,he.
Ale słonko piękne świeci.Miłego spacerowania babeczki,nie opalić sie za mocno:-D

Witam, my również jedziemy dziś na grilla do Tuszyn - na działkę do moich rodziców. Działka jest położona w lesie nad Zlewem Koronowskim, naprawdę przyjemnie się tam wypoczywa :tak:

Leniwiec śpi, u nas też pięknie, jak nie działka u Bartasa rodziców to zabieram towarzycho na plażę do Sopotu, a tam na rybkę i też obiad z głowy :-D;-)

a R dziś i jutro i może poniedz od 7 do 20 w pracy i my z Emilką musimy się zadowolić osiedlem :-(;-)

reklama
Witam Babencje,
u nas juz drugi dzien leje jak z cebra. Za to jest cieplo i wspaniale zielono.:-):-):-)

Do góry