reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam wszystkich!!:-):-)
Długo nie zaglądałam do was:-( i trochę mam zaległości:szok:,ale niestety ostatnio nie mogę się z niczym wyrobić :zawstydzona/y:
pogoda u nas piękna słońce świeci,cieplutko:-):tak:
miłego dnia życzę :-):-):-)

Hej,hej,hej!
Dziś byliśmy u męża babci na grillu,no i całkiem fajnie było.Kuba sie wyszalał w ogrodzie.Dorwał starą miotłę i tak z nią chodził cały czas udając,że zamiata:-DA jaki apetyt miał,szok.:tak:

A ja dzis mialam szal sprzatania. Niestety nie wszystko posprzatane. I trawnik nie skoszony - ale co tam.

Witam i ja choc dopiero na wieczor:tak::zawstydzona/y:

Pogoda u nas przepiekna byla jutro ma byc tak samo ladnie.....
Tylko szkoda, ze pracy:-(Jutro niestety tez:angry::wściekła/y:

I jest mi smutno bo moj chrzesniak <Dawidek> tarfil dzisja do spzitala z zapaleniem pluc:-(siostra zalamana...a byla z nim ostatnio u lekarza i nic nie wykryl.....:angry:

Witam i ja choc dopiero na wieczor:tak::zawstydzona/y:

Pogoda u nas przepiekna byla jutro ma byc tak samo ladnie.....
Tylko szkoda, ze pracy:-(Jutro niestety tez:angry::wściekła/y:

I jest mi smutno bo moj chrzesniak <Dawidek> tarfil dzisja do spzitala z zapaleniem pluc:-(siostra zalamana...a byla z nim ostatnio u lekarza i nic nie wykryl.....:angry:

O kurcze, Nuśka, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Szkoda mi Dawidka.Duzo zdrowia dla niego zycze. ALe ze lekarz nic nie zauwazyl?

Hej Kobity, ale sie wkurzyłam. Kupiłam prezent dla mojej chrzesnicy, nie widzialam jej od chrztu, juz 5 lat!!!
W kazdym razie kupiłam jej prezent, nie dosyc ze na opakowaniu jest full wypas, a w pudelku poważnie zawężona zawartość, to jeszcze w trzech miejscach na opakowaniu napisane, ze baterie załączone (bateries included), a tu po bateriach ani śladu.
To ze w srodku kolory i zawartosc moga sie różnić to jest napisane na opakowaniu, ale az tak?

Smyk

Jestem nieco zawiedziona ale mam nadzieje, ze dziecko i tak bedzie mialo frajde.

Na opakowaniu rysunki na foliach sa kolorowe, w pudełku folie czarną kreską. Na opakowaniu "teczka" jest wyposażona w specjalne przegródki do wkładania rameczek z foliami, a w rzeczywistości nic takiego jak przegródki nie istnieje, a rameczka jest tylko jedna, i kilka folii , które dziecko musi wymieniać ręcznie za kazdym razem. Na opakowaniu wygląda to dużo bardziej czadersko niż w rzeczywistosci.

Chciaz rzecz jest pomyslowa... Czemu tak sie oszukuje klienta, dziecko nie zracjonalizuje tego nizszymi kosztami produkcji, bedzie czulo, ze ma cos gorszego niz jest na opakowaniu...

No niestety nie zauwazyla rodzinna.....siostra pojechala z nim dzisaj na pogotowie bo mial 2 dzien goraczke po 40 stopni....mimo ze barl antybiotyk i mimo zbijania jej.....nawet lekar ktory ja w spzitalu przyjal tez nie zauwazyl tego dopiero jakis pediatra wykryl ostre zapalenie oskrzeli i juz zapalenie pluc.....lezy Bidulek na plucnym.....:(

reklama
1 to fotka z opakowania.
2 to to co jest w środku.

Załączniki

• 1589_2.jpg
    1589_2.jpg
    115,7 KB · Wyświetleń: 35
  • sriki 2.JPG
    sriki 2.JPG
    79 KB · Wyświetleń: 32
Do góry