reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
i ja powróciłam z podróży było fajnie ale z drobnymi problemami na początku zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie zapasowe zostały w Gdańsku ale kuzynowi udało sie otworzyć uff bo miałam już wizje jazdy pociągiem do domu po kluczyki:sorry2:
pogoda nie była za ciekawa padało ale za to jak wróciliśmy to w Gdańsku pięknie:tak:

reklama
my juz tez od wczoraj w domu ale bylo fajnie :-):-):-):-)tak po niemiecku tzn. powoli bo oni nigdy sie nie spiesza.
powrot spoko choc balismy sie korkow no ale zadnych nie bylo i ani jedenj policji nie widzielismy no a dzis caly dzien pralam i suszylam i teraz wszystko czeka na prasowanie:baffled::baffled::baffled:

uwielbiam takie ciepelko :tak:

Ale jestem zmęczona....padam....

umyłam trzy małe okna.... z zaschniętej farby...5 godzin...
i jeszcze duzy podwójny balkon został...:-:)dry:
taka ze mnie ćma i sobie nie okleiłam w salonie...i teraz miałam...heheh
dobrze ze reszta tylko do przetarcia:sorry2::sorry2:

i znowu sama w domu...eah...:baffled:

poprostu nudy.........faktury wypisane,gołabki zrobione, kapucha tez , dzieci uspane jedno nawet 2 razy;-), kanapa rozłozona ................naczynia pomyte niema nic do roboty a na BB nudy

poprostu nudy.........faktury wypisane,gołabki zrobione, kapucha tez , dzieci uspane jedno nawet 2 razy;-), kanapa rozłozona ................naczynia pomyte niema nic do roboty a na BB nudy

agusia podskocz mi rozłożyć łóżeczko....bo mi sie nie chce...i dorzuce jeszcze podatek do zrobienia...;-):-D

reklama
Do góry