reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ja jestem a WY?
MYSIA przesliczny avatar!!!!!!!!!!!!!!

ja tez jestem pod wrazeniem nowego avatarka mysiu:tak:

Mysia, fajny avatarek.:tak::tak::tak:

dzięki dziewczyny...:tak::tak:

Poza tym

WITAM !!

U nas pochmurno ale bardzo ciepło, 16stopni...nareszcie czuje sie wiosnę w powietrzu, a nie tylko w słońcu...

ja mam mimo to doła...znowu mała sprzeczka z mężem urosłą do awantury...ale wrzucam na luz...wieczorem idę z przyjacielem na basen i na pizze...jakoś sie zrelaksuje...młody lepiej, ale jutro basen dla maluszków....i nie pójdziemy:-:)-( szkoda

i ja witam!!!:-):-):-)
nareszcie mam chwilkę żeby posiedzieć przed kompem :tak::-)
pogoda nawet,nawet,w końcu deszcz przestał padać,a lało przez trzy dni:wściekła/y::wściekła/y:
moje dziecko trzy dni na dworze nie było,normalnie koszmar,ale dziś zaliczymy spacerek jak wstanie :-):tak::rofl2::happy:

u mnie pogoda londynska :crazy: mimo zmeczenia pisalam na innym watku o spaniu jestem zadowolona zaplacilam z wakacje i koniec jedziemy fakt zmienilam hotel azle firma zostala

zaraz sie koncze pakowac maly pewnie wstanie za pol godziny i smigamy do gdanska
ciekawe jaka pogoda na weekend bedzie

I ja witam dopiero poźnym popołudniem:)

Mysia super nowe zdjecie, bardzo mi się podoba :))

U nas dzisiaj od samego rana chociaz bylo pochmurno..bardzo ciepło:tak:

a u nas dopiero słonko wyszło,aż miło :-):-):-)
Maciuś na spacerze z tatą,a ja muszę zabrać się za sprzątanie :-(
a tak mi się nie chce:no::baffled::-(mam lenia wielkiego :zawstydzona/y::-:)baffled::crazy:

reklama
A ja dopiero usiadlam bo prawie cały dzień byłyśmy na dworze :tak: i porzuciłam sprzątanie może jutro rano się zbiorę W ogóle to nic mi się nie chce lubię jak cieplo bo bezkarnie wszystko zostawiam i łażę po dworze Gaba nie chce siedziec w wózku Od wtorku poszła na nogi i łaziłaby tylko Najgorsze ,ze nie ma gdzie jej puscic na trawkę bo wszędzie pieski pozostawialy pamiątki:szok::szok: idę bo zmordowana jestem wezmę prysznic i lulu Bawcie sie dobrze kobietki i milego wieczoru:-D

Do góry