reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
u mnie jak zawsze w ciagu dnia mini mini lub dvd lilly pozniej tvn i teraz kuhnia tv

ale cisza o rany chyba ide sie wiec pakowac jutro wyjazd do rodzicow jak co weekend i szymonkowy basen sobota niedziela

Witam,pogoda do d....
Dziś wycieczka za miasto,do rodzinki na wieś.No ale nawet nie pospacerujemy w taka pogodę.:baffled:

I ja witam z rana. Dziś znowu chmury, taki zresztą ma być cały weekend. Szkoda, bo myślałam, że sobie dziecko nałapie świeżego powietrza na wsi na Zalewem Wiślanym, jak jutro pojedziemy, a tak będziemy musieli siedzieć pewnie w domku :-( No chyba, że nie będzie padać. Babcia Tomka mieszka w Suchaczu (pół godz od Elbląga samochodem). Domek ma nad samym zalewem, z jednej strony podwórka jest brama, z drugiej falochron. Lubię tam jeździć, ale jak można siedzieć na podwórku, bo w domu to nie za bardzo, to jest jednak typowa wieś a ja lubię wygody :-D

Cześć dziewczyny. A u nas jak dotąd piękne lato. Wczoraj po 17 było 22 stopnie w cieniu. Z mają do 19 na placu zabaw. Dzisiaj nie wiem jaka będzie pogoda, ale po południu i tak idziemy na basenik. zapraszam do słonecznego Krakowa. Uciekam do pracy. Pa.

Oj,to w Krakowie super mieliscie.U nas niezle bylo;-).
Konrad tak polubil spacery,brykanie po podworku,ze jak wchodzimy do domu,to jest histeria ogromna:szok:.

reklama
Do góry