reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
mysia jaki ładny avatarek!
Zaległości jakie tu mam chyba nie nadrobię nigdy :/
A pogoda u nas super przez cały dzień. Milenka najpierw 2 godziny na spacerku a reszta dnia na balkonie. Nawet teraz jest ciepluko i siedzimy przy otwartym na oscież balkonie... w końcu wiosna na całego! )))
A pogoda u nas super przez cały dzień. Milenka najpierw 2 godziny na spacerku a reszta dnia na balkonie. Nawet teraz jest ciepluko i siedzimy przy otwartym na oscież balkonie... w końcu wiosna na całego! )))
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U kogo wiosna u tego wiosna ale slyszalam u was najcieplej z calej polskimysia jaki ładny avatarek!
rozalka glowa do gory bo i ja dola zalapie ;-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Podobno Tarnow jest polskim biegunem ciepla Zostało udowodnione, że Tarnów jest polskim biegunem ciepła - INTERIA 360 .
Mysia,oczywiscie ze fajne zdjecie.Mąż wiedzial,ze miałas wyjsc?Jesli tak,to nie pozwol sie tak traktowac....
Mysia,oczywiscie ze fajne zdjecie.Mąż wiedzial,ze miałas wyjsc?Jesli tak,to nie pozwol sie tak traktowac....
Kurcze, zazdroszczę Wam tej wiosennej pogody, ja już naprawdę mam dość deszczu
A tak w ogóle to ostatnio jestem zabiegana, mam mniej czasu na BB, a jutro się w ogóle nie pojawię, bo wyjeżdżam, a w niedzielę dopiero późno będę. Wobec tego miłego weekendu Wam laseczki życzę
A tak w ogóle to ostatnio jestem zabiegana, mam mniej czasu na BB, a jutro się w ogóle nie pojawię, bo wyjeżdżam, a w niedzielę dopiero późno będę. Wobec tego miłego weekendu Wam laseczki życzę
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Prawda.Witam
u nas tez pogoda napewno nie przypomina wiosennej szaro mokro
A ja mam gości przez weekend,więc na BB też mało czasu będę miała.
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Wiedział od samego początku..a później, stwierdził, że ma pilne zajęcia i nie może zostać z małym