reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-) w Kielcach pięknie dzień się zapowiada Ja wyspałam się dziś jak nigdy od momentu jak dzieci się urodziły ,a to tylko dlatego ,ze wczoraj zle sie czułam wzięłam tabletkę i już o 20.15 spałam A mąż oglądał horror Mgła na Dvd ja nawet nie słyszałam:szok: Miał w końcu kompa tylko dla siebie ;-) o 9 idę zaprowadzić Zuzię do szkoły mam zamiar wybrać się do biblioteki po nowe książki do czytania ale muszę poczekać jak Zuzia skończy zajęcia bo Zuzia też chciała książki pożyczyć Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cieszę się ,ze w końcu udało mi się pozbyć całego zmęczenia :-D

reklama
witam w poniedziałek
za 40 minut przychodzi niania a ja muszę tyyyyle rzeczy zrobić dzisiaj że najchętniej bym się sklonowała ;-)

witam w poniedziałek
za 40 minut przychodzi niania a ja muszę tyyyyle rzeczy zrobić dzisiaj że najchętniej bym się sklonowała ;-)
:-D:-D:-D:-D
Ja też mam wiele do roboty,ale po południu przychodzi na ploteczki moja siostra.Szkoda,że brzydka pogoda,nawet Kubalińskiego na spacerek z tatusiem nie wypchnę...:crazy:

U nas tez pogoda do bani wlasnie przyszlam z przymusowego spaceru cala zmarznieta o 7.30 temp byla tylko 2 stopnie:szok::baffled:

Czesc Kobitki:-)
U nas dzisiaj rowniez brzydko, zimno i chyba zaraz bedzie padac.....:wściekła/y:
Mala juz u babci na ''sluzbie''...a ja zaraz zmykam do pracy..nie chce mi sie starsznie...

Witam babeczki!!!!
Ja ledwo nadrabiam to co wy napiszecie w weekend, a ten niestety zazwyczaj bez kompa...
Trzy ostatnie dni bardzo intensywne, zakupy malarsko-dekoracyjne, wiec decyzje decyzje i jeszcze raz decyzje...do tego odwiedziny u małego Huberta, wiosnne porządki...i w sumie jestem zmęczona....

U nas od wielu dni ładna pogoda, dziś też pięknie i słonecznie, 13 stopni na termometrze....jak mąż wróci to zmykam myć okna o swojego domku...

A my oglądaliśmy sobie mebelki do łazienki,ale nic fajnego nie znalazłam.Mąż stwierdził,że pare desek,a ceny z kosmosu.Więc może będzie robił sam.:tak:

rozalka z meblami do łazienki to nie jest tak prosto...nasz rodzinny stolarz wyjaśnił mi na czym polega pic łazienkowych mebli i ich kosmicznej ceny....otóż robione są ze specjalnych płyt, do tego wielokrotnie oklejane i lakierowane aby wilgoć ich nie zniszczyła...niestety to kosztuje...z normalnych płyt szybko sie "rozklei"..ja właśnie zakupiłam jedną szafkę pod umywalkę (drogą niestety) a na ręczniki i inne drobiazgi robi mi nasz stolarz:tak::tak:

A ja sobie odpoczywam:-), Wiki śpi, Madzia się uczy, a mąż ogląda formułę:tak:

Kondzio spał,a ja tez oglądałam Formułe 1:-D.
ja też oglądałam....heheh

hmmm ciekawe ;-)

my w nastepny weekend wybieramy się do wrocławskiego zoo
:tak:

my byliśmy w czerwcu z zeszłym roku...w tym też sie wybieramy do wrocławskiego zoo, choć bliżej mamy łódzkiego, ale jakiś Wrocław bardziej lubię

reklama
Do góry