reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
U nas tez piekne slonko tylko ze w nocy byl przymrozek o 7.15 bylo -0,5 stopnia:szok::baffled: , po przymusowym spacerku jeszcze ze mnie zimno ucieka:baffled:

Poznań - szaro, buro i ponuro.

Mam pytanie: czy wasze dzieciaczki jak chodzą to prosto stawiają nóżki? Bo Asia troche do środka. W grudniu byłam u ortopedy i powiedział, że to normalne, ale upłynęło kilka miesięcy od tamtego czasu i nadal tak chodzi. może troche lepiej ale jednak nadal nóżki do środka.

Poznań - szaro, buro i ponuro.

Mam pytanie: czy wasze dzieciaczki jak chodzą to prosto stawiają nóżki? Bo Asia troche do środka. W grudniu byłam u ortopedy i powiedział, że to normalne, ale upłynęło kilka miesięcy od tamtego czasu i nadal tak chodzi. może troche lepiej ale jednak nadal nóżki do środka.
Moja Jenni znowu stawia na zewnatrz i niby tez to jest normalne:tak:

W Kielcach wieje a jak jest to nie wiem bo nie byłam na dworze a widze ze drzewa bardzo gnie :szok: słonko też czasami sie pokazuje Dzieci dziś w chacie bo 6 klasy piszą jakieś testy :wściekła/y: Moja Gabrysia wczoraj zaczęła stawiać pierwsze nieśmiałe samodzielne kroki śmiesznie to wyglądało bo nie poddawała się tylko wstawała lądowanie na pupie i znowu na nogi i tak przez godzinę a nóżkę też stawia jedna bardziej do środka myślę ze jak zacznie dobrze chodzić to jej przejdzie Tak było ze starszymi dziećmi:tak: Poza tym nerwy mam okrutne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo szarpia się kłócą :angry::angry::angry::angry::angry: wolę jak jakiś czas spędzają w szkole Wojtek ma dużo zadane i znowu cały dzień odrabiania bo nie chce usiąść i zrobic od razu i mieć spokój :szok::szok:

reklama
Joanna73, nie jakieś testy tylko sprawdzian szóstoklasistów, czyli pierwszy poważny sprawdzian w życiu młodego człowieka:tak:Moje dziecię właśnie napisało i wróciło do domku:-), miejmy nadzieję, ze poszło dobrze:tak:

Do góry