reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was mieszka w pobliżu Ikei
lub wybiera się w najbliższych dniach do niej :confused:
Interesują mnie takie organizery do szuflady na sztućce z regulacją przegródek (takie, które można dowolnie przesuwać). Mam taką bardzo niską szufladę - szer 60 cm x głębokość 50 x wysokość 7 cm i nie wiem czy dopasuję do niej jakiś z tych ikeowskich wkładów, zwłaszcza mam obawy o wysokość szuflady, bo wynosi tylko 7 cm.
Może któraś z Was wie, czy dopaduję sobie coś, albo może któraś w Was będzie a Ikei i mogłaby mi to sprawdzić :confused: I przy okazji ile to kosztuje :sorry2:

witam Was dziewczyny, ja ze styczniówek 2008, ale mm do Was pytanie: czy jak dostałyście okres pierwszy raz po ciąży to potem miałyście już regularne miesiączki od razu czy potem znowu cisza i dopiero po jakimś czasie następną??

Ja mam bardzo nieregularne z tym ze nadal karmie. Przerwy wahaja sie od 2 miesiecy do 3 tygodni. Drugi okres dostalam po 2 miesiacach od pierwszego.

U nas pogoda nie ciekawa chmura sa i na deszcze sie szykuje:baffled:
A w nocy to mielismy takie burze ze hohoho :szok: i lalo jak scebra:baffled:

Kasiad a sprawdzałaś na stronie Ikea? tam powinny być dokładne wymiary :tak:
ja do Ikea mam troszkę daleko (zresztą jak wszędzie)...

Kasiad, ja mam blisko, ale w weekend są tam takie dzikie tłumy, że z dzieckiem się lepiej nie wybierać, a w ogóle nie lubię tam jeździć, bo to co mi sie podobało w katalogu na żywo wygląda dużo gorzej. Zrób tak jak ci radzi aga-pg, zajrzyj na stronę, będzie najszybciej:tak:
IKEA | Kuchnia | Kuchnie do zabudowy | Kuchnie wolnostojące

No niestety już wcześniej szukałam, nie ma w ogóle tych produktów w katalogu, a w Ikei są napewno, bo jak byłam jakiś czas temu w Poznaniu to były.
Chyba w takim razie się przejadę do Poznania. No chyba, że uda mi się znaleźć coś takiego u nas w Bydgoszczy.

reklama
Do góry