reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad jesli nie bedzie wycieczek w ikei to tam wejde bo w weenedy tyo tam jest naprawde mega spend tylko czasem nie wiem dlaczego tych ludzi tam jest az tyle.

jesli bede to sprawdze wymiary i cene i podam.

Dzięki Karola, będę Ci bardzo wdzięczna jeśli Ci się uda :tak:

jeśli są w sklepie to na stronie też muszą być :tak:

Kasiad chodzi Ci o coś takiego?
IKEA | Akcesoria do kuchni | Wyposażenie wewnętrzne | RATIONELL | Tacka/ pojemnik na sztućce

Nie, Agusia, to nie to :no: Te przegródki były chyba plastikowe, nie miały zewnętrznych ścianek, tylko dopasowywały się do różnych szuflad, wiem, że były 2 albo 3 rodzaje/rozmiary.
A może ich już nie ma w Ikei jeśli nie ma ich na stronie :confused:

reklama
Witam,mimo złej pogody(trochę pochmurno)i tego,że sie nie wyspałam,mam dobry humorek.
Ale mam kochanego męża.....Ach.:-D

Witajcie dziewczynki, kawe już wypiłam, ale dalej jestem senna. Szaro za oknem, oglądam dzien dobry tvn i chyba zaraz wskakuje do lóżka...albo lpiej nie moze posprzątam:sorry2:

reklama
Do góry