reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam babeczki:tak:
U nas pięknie świeci słoneczko, temp. około 12 st, zapowiada się cieplutki dzień:tak:
Chociaż rano nie obyło się bez drapania szyb w aucie:-p

reklama
Witam babencje :-DW Kielcach też słonko i jest szansa na spacerek .Wojtek pisze dzis sprawdzian i trochę się martwię :-(A poza tym wczoraj Gaba miala dzień pełen wrażen bo mielismy gości i aż się zastanowiłam jak to będzie jak będzie komunia Wojtka jak będzie ok 14 osób :szok:

Dzieńdoberek :blink:
Spałam dziś w nocy całą 1 godzinę, Milenka urządziła sobie rozrywkową noc od 1 do rana, w końcu i na nas przyszła pora.... :baffled:

to ty nie masz meza w tygodniu?

AgusiaJa nie mam męża :-D Mój Jacek w tygodniu oczywiście wieczorami w domu, a to pisałam o innych, nie o sobie

U nas pogoda prawie ladna sloneczko czasami zaswieci temperatura okolo 10 stopni:tak: i jeden spacerek juz dzisiaj zaliczony i jeszcze jeden nas czeka:tak:

Dzien dobry:-)

U nas tez pogoda przesliczna....bedzie cieplutko.......za jakos godzinke zmykam na spacerek.....mam wolne musze to wykorzystac:-p:laugh2:

Dzieńdoberek :blink:
Spałam dziś w nocy całą 1 godzinę, Milenka urządziła sobie rozrywkową noc od 1 do rana, w końcu i na nas przyszła pora.... :baffled: u nas podobnie:-(dzisiaj

AgusiaJa nie mam męża :-D Mój Jacek w tygodniu oczywiście wieczorami w domu, a to pisałam o innych, nie o sobie

tylko chyba AGA ma meza / nie meza w weekendy:sorry2:
tak wogole to witam
obudził mnie tesc bo ktos z mojego tel dzwonił do niego:laugh2:
nie musze chyba mowic kto.:-D:-):tak:...........

reklama
Do góry