reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Przyłączam sie do życzeń Dzień zaczął mi się koszmarnie jestem niewyspana dzieci mnie wkurzają chciałabym choć jeden dzień mieć wolny od tych wszystkich obowiązków Jestem zmęczona i nie mam ochoty na nic:-(u mnie nocka tez nie najlepsza
LIL KATE wszystkiego naj naj z okazji urodzin
Witam i ja!
Ja dzień dziś zaczęłam za to w miłym nastroju. Niedługo z mężem lecimy na spacerek z Oliwką.
Joanna, rozumiem Cię doskonale, przy trójce tak małych dzieci można się zmęczyć...
Lil, ode mnie też przyjmij najserdeczniejsze życzenia
Ja dzień dziś zaczęłam za to w miłym nastroju. Niedługo z mężem lecimy na spacerek z Oliwką.
Joanna, rozumiem Cię doskonale, przy trójce tak małych dzieci można się zmęczyć...
Lil, ode mnie też przyjmij najserdeczniejsze życzenia
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ona ma 38 stopni i po tabletce spadla minimalnie i znowu poszla w gore daja jej jedynie glukoze z potasem w kroplowce od dwoch dni ,opatrunki musi sobie sama zmieniac a pielegniarka tylko stoi i patrzy i malego tez ma przy sobie a jak dzisiaj dostala tej goraczki to pielegniarka jej przyniosla termometr i ta tabletke i stwierdzila ze nie ma czasu i poszla sobie i nikt do niej nawet nie zaglada to jest dla mnie niepojete tak samo moja znajoma dostala jesc 5 godzin po cesarce a ona od dwoch dni nicSłodziaczek:-)
Ja mialam okolice 37,3 ,ale dosyc szybko mi przeszlo.Wydaje mi sie,ze wynika to po prostu z przebytej operacji.
mysia23
mama dwójeczki
Ona ma 38 stopni i po tabletce spadla minimalnie i znowu poszla w gore daja jej jedynie glukoze z potasem w kroplowce od dwoch dni ,opatrunki musi sobie sama zmieniac a pielegniarka tylko stoi i patrzy i malego tez ma przy sobie a jak dzisiaj dostala tej goraczki to pielegniarka jej przyniosla termometr i ta tabletke i stwierdzila ze nie ma czasu i poszla sobie i nikt do niej nawet nie zaglada to jest dla mnie niepojete tak samo moja znajoma dostala jesc 5 godzin po cesarce a ona od dwoch dni nic
To jakieś nie pojęte dla mnie...
reklama