reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja jestem a na dworze pada ,maz sobie gra na kompie ,Jenni spi a reszta oglada bajkiAle pustki...wow....
a ja mam nadal ciche dni z mężem, za oknem nie najlepsza pogoda, młody spi...eah...
irtasia27
Oj dziewczyna zmieniam zdanie na temat niemieckich lekarzy bo to co sie dzieje u mojej siostry w szpitalu to szok goraczka skoczyla juz 38,5 a pyralgina nie dziala a lekarza tam wogule nie ma i nikt nadal jej nieogladal a salowa powiedziala ze ma do wizyty czekac czyli do okolo 21 wieczor. W oczach jej faluje i ma dreszcze a oni nic i juz niewspomne ze malego ma nadal przy sobie
irtasia27
Nie ma lekarza w szpitalu oni do niego nawet dzwonili co jej podac no to dali pyralgina ktora i tak nie dziala i kaza czekacirtasia dopiero zobaczylam zdjecie: SLICZNY CHLOPCZYK!!!!!!!!!!!!
wspolczuje siostrze...ech co za szpital!!!!l..to nie do pomyslenia...niech siostra kategorycznie zada lekarza! musi jakis byc!!!!!!!!!
agusia9915
Matka wariatka
WITAM:-)
irtasia-jaki słodziak z siostrzenca:-) a juz ma imie?
mysia23 -dołka ,dolina mowimy STANOWCZE NIEEEEEEEEE
LILKATE - pije za Twoje zdrowie...........;-):-)
irtasia-jaki słodziak z siostrzenca:-) a juz ma imie?
współczuje siostrze.........nie ma tam jakiego chłopa co by personel chodził jak w zegarku?;-):-)
rozalka-szczerze współczuje .....masz teraz 2 dzieci;-)
mysia23 -dołka ,dolina mowimy STANOWCZE NIEEEEEEEEE
LILKATE - pije za Twoje zdrowie...........;-):-)
irtasia27
normalnie wymieklam jak mi teraz siostra powiedziala co jej lekarz powiedzial "ta goraczka to CHYBA taka jednorazowa" stwierdzil nawet nieogladajac rany i juz niewnikam w to ze od dwoch dni zaden lekarz jej tego nieogladal tylko ta pielegniarka czy salowa moze na to patrzy jak sobie siostra musi sama opatrunki zmieniac to jest tak dla mnie niepojete ze az slow mi brak
Agusia moja siostra ma chlopa tylko ze on taki mlody i wyglada jak dziecko takie potulne takze ja sobie tego niewyobrazam on i zrobic porzadek
Agusia moja siostra ma chlopa tylko ze on taki mlody i wyglada jak dziecko takie potulne takze ja sobie tego niewyobrazam on i zrobic porzadek
reklama
agusia9915
Matka wariatka
to nie jest normalne
a jakis anonimowy telefon do ordynatora badz dyrektora z TVN ich nie zmieni;-)
a jakis anonimowy telefon do ordynatora badz dyrektora z TVN ich nie zmieni;-)