susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a nie powinnas;-):-) bo pomylilam imie ale juz sie poprawilam;-)Zgadzam sie z przedmówczynią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie powinnas;-):-) bo pomylilam imie ale juz sie poprawilam;-)Zgadzam sie z przedmówczynią
To sie ciesze ze nie masz problemu ze Zuzia i nalezy jej sie nagrodaByłam na zebraniu u Zuzi w szkole jestem bardzo zadowolona bo najlepiej czyta z dzieci (nic dziwnego jak czyta ksiązki z bibloteki)i wogole pani bardzo ja chwlila ,ze pracowita ,pomocna i dobrze ułozona zobaczymy co jutro uslyszę o Wojtku
po zabiegu aniołka po 2 miechach 144:-(ale aktywne przeciwciała były okiAch zapomnialabym sie zapytac o cos....
Jak wiecie moja siostra jest w ciazy ...ostatnio zrobila wyniki badan na toksoplazmoze i jak jest norma od 0-2, ona miala 43:-(
miala ktoras to dziadostwo